20/4/21

Μαθητικός Διαγωνισμός "Η σημασία της Επανάστασης του 1821 και η συμβολή της Βοιωτίας σε αυτήν"

 

Τη διενέργεια, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, Μαθητικού Διαγωνισμού στα Γυμνάσια και Λύκεια της Βοιωτίας για την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, έχει προγραμματίσει το Κέντρο Έρευνας και Μελέτης Βοιωτίας.


Σκοπός του διαγωνισμού με θέμα: "Η σημασία της Επανάστασης του 1821 και συμβολή της Βοιωτίας σε αυτήν"όπως σημείωσε εκ μέρους του Κέντρου Έρυνας και Μελέτης Βοιωτίας, ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, “είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών του Νομού μας σχετικά με τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, η μελέτη, καταγραφή και συγγραφή πρωτότυπων κειμένων, ποιημάτων και η εκπόνηση εικαστικών έργων” 

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων του Νομού και αφορά τρεις κατηγορίες:

1. τη συγγραφή κειμένου εργασίας,

2. τη συγγραφή ποιήματος και 

3. τη δημιουργία εικαστικού έργου (ζωγραφική, γλυπτική κα). 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο e-mail του Κέντρου kembd20@gmail.com και τηλεφωνικά στον κ. Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο  τηλ. 6985551180, Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου και στην κ. Αδαμάκη Καλλιόπη, φιλόλογο εκπαιδευτικό του 2ου ΓΕΛ Λιβαδειάς, (τηλέφωνο: 6944546640, e-mail: yiankats@otenet.gr).

Προθεσμία υποβολής των εργασιών είναι η Παρασκευή των Βαΐων 23 Απριλίου 2021

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου