20/4/21

Ο Σ.Ε. ΟΤΑ επ. Λιβαδειάς εφιστά την προσοχή σε αιρετούς και εργαζόμενους για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας απο τον κορωνοϊό

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς με αφορμή τα κρούσματα κορωνοϊού σε εργαζομένους - μέλη του και συνέχεια προηγούμενων  εγγράφων και δημόσιων τοποθετήσεών του για μια ακόμη φορά επισημαίνει την ανάγκη τήρησης των προβλεπόμενων μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό.


“Ο ιός είναι  σε έξαρση και μάλιστα νέες μεταλλάξεις του ιού εμφανίζονται και στη χώρα μας, εφιστούμε για μια ακόμη φορά σε όλους την προσοχή, τόσο στους αιρετούς όσο ιδιαίτερα στους συναδέλφους και τους υπηρεσιακούς παράγοντες των Δήμων που καλύπτουμε συνδικαλιστικά, ώστε να εφαρμόζουν όλα τα προβλεπόμενα και απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της διάδοσης και διασποράς του ιού”, τονίζει ο Σύλλογος.

Και ζητά ενίσχυση των καθημερινών προγραμμάτων καθαριότητας και απολύμανσης των χώρων, να υπάρχει μόνο το απαραίτητο για τη λειτουργία των υπηρεσιών προσωπικό, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός (στο σημείο αυτό να αναλάβουν τις ευθύνες τους και οι υπηρεσιακοί παράγοντες, εξασφαλίζοντας την αναγκαία αυτή συνθήκη) και να εξασφαλισθούν τα κατάλληλα και απαραίτητα ατομικά μέσα προστασίας για τους εργαζόμενους και να παρθούν πρόσθετα συλλογικά οργανωτικά μέτρα για την προστασία της υγείας τους.

“Τα ανωτέρω μέτρα είναι απολύτως αναγκαία και επιβεβλημένα ώστε να περάσει το μήνυμα σε όλη την κοινωνία ότι η υγεία και η ανθρώπινη ζωή αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα όλων μας και θα την προφυλάξουμε έγκαιρα και με τον κατάλληλο τρόπο , χωρίς να δημιουργούνται φαινόμενα φόβου και πανικού τόσο στους εργαζόμενους όσο και στις τοπικές κοινωνίες”, υπογραμμίζουν εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου ο Πρόεδρος Νίκος Μπούρας και η Γραμματέας Αγγελική Αγγελοπούλου.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου