20/4/21

Παρεμβάσεις από τον Α. Κουτσούμπα για Κωπαΐδα, αγρότες, Γεωπονικό και δασικούς χάρτες

Ο Βουλευτής Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας στη συνεδρίαση (14/04) της Κοινοβουλευτικής Ομάδας υπό τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στην παρέμβαση του στον πρωθυπουργό επανέφερε θέματα που έχει θέσει για το νομό.


Πιο συγεκριμένα αναφερόμενος στα θέματα της Βοιωτίας έδωσε έμφαση στην άμεση εκτέλεση έργων υποδομής στο ΚωπαΪδικό πεδίο, με κατασκευή σύγχρονου αρδευτικού δικτύου και την μεταφορά του Γεωπονικού Πανεπιστημίου στην περιοχή μας.

Παράλληλα ενημέρωσε τoν Πρωθυπουργό ότι το πρόβλημα των Δασικών χαρτών είναι έντονο στο νομό Βοιωτίας και πρότεινε την λήψη πολιτικής απόφασης - νομοθετικής παρέμβασης για την επίλυση του και ειδικά για τις υφιστάμενες καλλιεργούμενες εκτάσεις

Επίσης ο κ. Κουτσούμπας προχώρησε σε παρέμβαση στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μετά από διαμαρτυρία αγροτών της περιοχής Θηβών σχετικά με την εισαγωγή κρεμμυδιών. 

“Για την διασφάλιση της εγχώριας παραγωγής , του εισοδήματος των αγροτών και της δημόσιας υγείας επιβάλλεται  ο καθολικός ποιοτικός έλεγχος των εισαγωγών με στόχο την προστασία των αγροτικών προϊόντων”, σημείωσε ο Α. Κουτσούμπας.


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου