6/4/21

Παρεμβάσεις από Α. Κουστούμπα για Ελικώνα, Αλίαρτο και Θήβα

Σειρά παρεμβάσεων πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα ο Βουλευτής Βοιωτίας της Ν.Δ. Ανδρέας Κουτσούμπας για θέματα που αφορούν διάφορες περιοχές του νομού.


Πιο συγκεκριμένα μετά από επικοινωνία του κ. Κουτσούμπα  με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα εξασφαλίστηκε η ενίσχυση του Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων με το ποσό των 100.000 ευρώ για την κάλυψη των ζημιών από τις πρόσφατες θεομηνίες που έπληξαν την περιοχή

Επίσης ο Α. Κουτσούμπας πληροφορούμενος το αίτημα - διαμαρτυρία του Δημάρχου Θηβαίων και πολιτών της περιοχής Ελαιώνα - Υπάτου για την ακύρωση τοποθέτησης στηθαίου στη περιοχή "Μπογιάννη" της Τ.Κ. Ελαιώνα, μοναδικό σημείο πρόσβασης των αγροτών στα αγροτεμάχιά τους, ζήτησε την παρέμβαση του Υπουργού Υποδομών - Μεταφορών Κ. Καραμανλή για εξεύρεση ασφαλούς λύσης πρόσβασης των.

Ακόμα κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ο Ανδρέας Κουτσούμπας τόνισε μεν την ανάγκη μετάβασης της χώρας για την κάλυψη των αναγκών ενέργειας στις ΑΠΕ ζήτησε όμως από τον παριστάμενο Υπουργό Ενέργειας κ.  Σκρέκα και από τα μέλη της επιτροπής ΡΑΕ την ενεργοποίηση των ελεγκτικών μηχανισμών της πολιτείας για τον έλεγχο της τήρησης των όρων εγκατάστασης και των διατάξεων της νομοθεσίας και ειδικότερα μετά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής για τυχόν υπερβάσεις και μη τήρηση των όρων εγκατάστασης των ανεμογεννητριών στη περιοχή Ελικώνα - Άσκρης.


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου