26/1/21

Την προστασία της δικαιοσύνης ζητά η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας

“Η διασπορά ψευδών ειδήσεων, οι συκοφαντίες, ο εκφοβισμός και οι απειλές αντιμετωπίζονται από το νόμο», τονίζει η Φ. Παπαθωμά

Στη δικαιοσύνη προσέφυγε η  Αντιπεριφερειάρχης  Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, καταγγέλλοντας ανοίκειες επιθέσεις, εις βάρος της, μέσω υβριστικών και απειλητικών τηλεφωνημάτων.

Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Λιβαδειάς, ενώ η κ. Παπαθωμά γνωστοποίησε, από τον προσωπικό της λογαριασμό στο fb, ότι κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων, στέλνοντας μήνυμα ότι “η ανοχή έχει τα όρια της”. 

Παράλληλα κάνει λόγο για συκοφαντίες και διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Πιο συγκεκριμένα στην ανάρτησή της η κ. Παπαθωμά αναφέρει:

“Η ανοχή έχει και όρια! Είμαι εδώ και τους... περιμένω!

Κατέθεσα σήμερα έγκληση κατά αγνώστων και λοιπών υπευθύνων θρασύδειλων βεβαίως, για ανοίκειες επιθέσεις στο πρόσωπό μου.

Με την θλιβερή βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται για κακόγουστα αστεία, προσήλθα στην Εισαγγελία Λιβαδειάς και στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας.

Η διασπορά ψευδών ειδήσεων, οι συκοφαντίες, ο εκφοβισμός και οι απειλές δεν χωράνε σε καμμιά λογική μου και αντιμετωπίζονται από την πλευρά μου από τον νόμο.

Υβριστικά και απειλητικά τηλεφωνήματα, από άγνωστους αριθμούς, ξανά και ξανά και ξανά με φρασεολογία και μεθόδους που δεν τιμά καμία ανθρώπινη ύπαρξη.

Δεν υπάρχει ανοχή!

Δεν υπάρχει σιωπή!

Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Λιβαδειάς.

Απερίσπαστοι από τις θρασύδειλες επιθέσεις συνεχίζουμε, την δουλειά που μας ανέθεσαν οι Βοιωτοί πολίτες. Σε αυτούς “οφείλουμε” ,σε αυτούς αναφερόμαστε.

Όσο για τους άλλους... κοιτώντας τους κατάματα χωρίς φόβο... Τους περιμένω!”

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου