13/1/21

Με την Αντιπεριφερειάρχη Φ. Παπαθωμά συναντήθηκε ο Συντονιστής Πολ. Προστασίας Στερεάς Υπ/γος Κ. Καραμπέτσος


 Επίσκεψη στην  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά,  πραγματοποίησε την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, ο Περιφερειακός Συντονιστής της Πολιτικής Προστασίας Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Κων/νος  Καραμπέτσος,  παρουσία του Διοικητή της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βοιωτίας, Πύραρχου Ιωάννη Ζαμάνη και υπηρεσιακών παραγόντων της Πολιτικής Προστασίας, σε συνέχεια των ενεργειών συντονισμού  άμεσης αντιμετώπισης συνεπειών, από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων ή χιονοπτώσεων.

«Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για την από κοινού αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών ,  διαχείρισης συνεπειών και εξασφάλισης ενιαίας και συγχρονισμένης δράσης.  Έχουμε δρομολογήσει σειρά δράσεων και είμαστε σε αυξημένη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση  εκτάκτων αναγκών αλλά και διαχείρισης  των συνεπειών”, δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Φ. Παπαθωμά.

Καταλήγοντας πρόσθεσε: “Βεβαίως απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματική απόκριση των φορέων Πολιτικής Προστασίας της χώρας είναι η συνέργεια, η συνεργασία και η διαλειτουργικότητα σε όλα τα επίπεδα Διοίκησης”, 

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου