28/4/20

Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων Διανομή τροφίμων σε 350 άπορες οικογένειες


Τρόφιμα σε 350 άπορες οικογένειες διένειμε ο Δήμος Θηβαίων για τα ...

Στον Δήμο Θηβαίων 350 άπορες οικογένειες- ωφελούμενες του Κοινωνικού Παντοπωλείου έλαβαν την περίoδο του Πάσχα, προϊόντα, όπως τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, λάδι, όσπρια κα.), τυροκομικά-γαλακτοκομικά προϊόντα, αυγά και κρέας, είτε με κατ’ οίκον διανομή, με τη συμβολή του «Βοήθεια στο Σπίτι», είτε κατόπιν ραντεβού, “Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να μην υπάρξουν οικογένειες συμπολιτών μας χωρίς τα βασικά αγαθά στο γιορτινό τραπέζι τους”, σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θηβαίων και Πρόεδρος της Επιτροπής του Κοιν. Παντοπωλείου κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης


Και συμπλήρωσε: “Θέλω να ευχαριστήσω θερμά αρχικά τους εργαζόμενους του Δήμου και των Κοινωνικών Υπηρεσιών και Δομών καθώς και τους εθελοντές του Παντοπωλείου για τη συνδρομή τους στη διανομή και ιδιαίτερα τις επιχειρήσεις  και τους πολίτες που ενίσχυσαν με δωρεές προϊόντων το Παντοπωλείο, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας για αλληλεγγύη και προσφορά στον συνάνθρωπο.
Όλοι έχουμε θέσει σε πρώτη προτεραιότητα τόσο την προσωπική μας υγεία όσο και τη δημόσια, μένοντας σπίτι και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού, με την τοπική αυτοδιοίκηση να είναι στην πρώτη γραμμή για τον πολίτη.»
Ο Δήμος Θηβαίων και η Επιτροπή του Παντοπωλείου με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς: ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΗΒΑΣ, Super Market “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ”, ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε, ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β. Α.Ε, BARILLA HELLAS Α.Ε, ΒΛΑΧΑΚΗΣ  A.Π.Ε.Ε, ΑΒΕΚ Δ. ΝΟΜΙΚΟΣ, NUEVO Α.Ε., ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ  Α.Ε, ΠΑΠΠΑΣ ΑΕ, ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΑΚΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ  ΖΑΧΑΡΙΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. – ΚΤΗΜΑ ΜΟΥΣΩΝ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ BITTER SWEET, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ  SNOΟPΥ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ  ΝΟΣΤΟΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΠΕΥΚΑΚΙ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ SELECT, ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΚΥΡΙΑΖΗ.
Ευχαριστούν, επίσης, θερμά τους Εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου και κάθε πολίτη που ενίσχυσε τα καλάθια του αλληλεγγύης του Δήμου. 

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου