3/4/20

Έλεγχοι από τις υπηρεσίες της ΠΕΒ στο πλαίσιο πρόληψης, για τη διασπορά του κορωνοϊούΗ Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας καθώς και το τμήμα Εμπορίου της Π. Ε. Βοιωτίας, στο πλαίσιο πρόληψης για τη διασπορά του κορονοϊού SARS – COV- 2 , διενεργεί έκτακτους ελέγχους τόσο στις λαϊκές αγορές , όσο και σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (υπεραγορές τροφίμων – super markets , ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία , αρτοποιεία , επιχειρήσεις παρασκευής πρόχειρου γεύματος με take away delivery).
Όλοι οι ανωτέρω έλεγχοι πραγματοποιούνται καθ ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς και Σάββατο και Κυριακή , με σκοπό την υγειονομική διαφώτιση των επιχειρήσεων , καθώς την τήρηση των απαγορευτικών μέτρων.

Η Φανή Παπαθωμά Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας
«  Παρακαλούνται όλοι να συμμορφωθούν στα μέτρα.
Σεβόμαστε πρώτα από όλα τη δική μας υγεία και στη συνέχεια την υγεία των συνανθρώπων μας .
Πειθαρχούμε σεβόμενοι κι όλους εκείνους τους υπαλλήλους της Π. Ε. Βοιωτίας που δίνουν τον καλύτερο εαυτό  για την τήρηση όλων των διατάξεων.
Εμείς είμαστε εδώ, δίπλα σας , προσπαθώντας να διασφαλίσουμε τη δική σας υγεία  και εσείς θα παρακαλούσα να παραμείνετε στο σπίτι , κάνοντας μόνο τις απαραίτητες μετακινήσεις .
Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία».
Τόνισε στις δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Βοιωτίας , Φανή Παπαθωμά.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου