5/1/21

ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας: #σηκώνουμε_μανίκια και κερδίζουμε πίσω τις ζωές μας!


 Σχεδόν ένα χρόνο μετά την έναρξη της πανδημίας που έχει αλλάξει την καθημερινότητα όλων, σήμερα έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα ώστε να κερδίσουμε πίσω τις ζωές μας, σημειώνει η ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας.

“Η έναρξη του εμβολιασμού κατά του Covid-19 σηματοδοτεί την αρχή του τέλους μιας πολύ δύσκολης περιόδου. Όλοι μαζί, με πρώτους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, έχουμε δώσει τη μεγάλη μάχη για την προστασία της κοινωνίας και την επιστροφή στην κανονικότητα”, σημειώνει μεταξύ άλλων.

Και συμπληρώνει: “Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η νοσηλεύτρια Ευσταθία Καμπισιούλη, ο 88χρονος Μιχάλης Γιοβανίτης και  ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας είναι οι πρώτοι Έλληνες που εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού. Όπως είπε και ο Πρωθυπουργός στο μήνυμα ενότητας που απηύθυνε, «το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας».

Το δικό μας χρέος ως νέοι άνθρωποι είναι πλέον να πράξουμε το αυτονόητο, να εμπιστευτούμε την επιστήμη και συντεταγμένοι με την Πολιτεία να εμβολιαστούμε. Ενωμένοι θα νικήσουμε την πανδημία και θα προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα”. 

Καταλήγοντας επισημαίνει: “Από σήμερα ξεκινάμε να γυρίζουμε μαζί τη σελίδα ενός καινούριου κεφαλαίου για όλους μας. Ενός κεφαλαίου που μπορεί να περιλαμβάνει ακόμα αρκετές και πολλαπλές δυσκολίες, αλλά μας επιτρέπει επιτέλους να κοιτάξουμε προς το μέλλον με ελπίδα και αισιοδοξία.

Σηκώνουμε τα μανίκια, κερδίζουμε πίσω τις ζωές μας!

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου