1/4/20

Ο Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την αξιοποίηση εκτάσεων γης που δεν καλλιεργούνται



Ο Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την αξιοποίηση εκτάσεων γης που δεν καλλιεργούνται και στο πλαίσιο αυτό προσκαλεί όσους δημότες επιθυμούν να συμμετάσχουν να δηλώσουν στις υπηρεσίες του Δήμου εκείνα τα χωράφια τα οποία δεν τα καλλιεργούν (χέρσα) και για τα οποία δεν λαμβάνουν επιδότηση, έτσι ώστε ο Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας σε συνεργασία με το κατάλληλο επιστημονικό προσωπικό (γεωπόνους) να τους καθοδηγήσει για το τι είδους καλλιέργειες μπορούν να γίνουν σε κάθε χωράφι (π.χ. όσπρια).
Ο Δήμος παράλληλα θα διαθέσει σε όσους συμμετέχουν τους κατάλληλους σπόρους καθώς και θα υποστηρίξει την καλλιεργητική διαδικασία με τα απαραίτητα γεωργικά μηχανήματα.

Τέλος όσοι δημότες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διαδικασία αυτή ως εθελοντές ώστε να βοηθήσουν στην καλλιέργεια των παραπάνω χωραφιών παρακαλούνται να το δηλώσουν στα παρακάτω emailfax κ.λ.π. .
Πληροφορίες αιτήσεων δηλώσεων χωραφιών : αρμόδια υπάλληλος κα Σβάνα Κατερίνα τηλ. 22673-50114, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Κατάθεση αιτήσεων δηλώσεων χωραφιών & εθελοντών  :
  1. Στο email: info@daa.gov.gr
  2. Fax: 22670-22063
  3. Στα κατά τόπους κυτία που υπάρχουν έξω από το Δημαρχείο και στα δημοτικά καταστήματα
Ο Δήμαρχος
Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας
Ιωάννης Σταθάς

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου