21/8/22

Δωρεά απινιδωτή απο το “Αλουμίνιον της Ελλάδος” για το κλειστό του Δήμου Λεβαδέων

Στην κατεύθυνση της προσπάθειας τοποθέτησης απινιδωτών σε όλους τους δημόσιους χώρους, οι ομάδες Κένταυρος, Απόλλων και Αναγέννηση Λιβαδειάς που εδρεύουν στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Λιβαδειάς διεκδίκησαν την ύπαρξη και λειτουργία φορητού απινιδωτή στο Κλειστό Γυμναστήριο. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία τελεσφόρησε θετικά, μέσω χορηγίας του Αλουμινίου Ελλάδας.  

Τον απινιδωτή παρέλαβε εκ μέρους του Δήμου Λεβαδέων ο Αντιδήμαρχος, κ. Αθανάσιος Καλογρηάς.

Ο Δήμος Λεβαδέων αναμένει την τοποθέτηση 15 απινιδωτών σε δημόσια σημεία του Δήμου, έπειτα από τις ενέργειες της δημοτικής αρχής, που επισπεύθηκαν από την πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης της κίνησης πολιτών "Stop Heart Attack".

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συγχαίρει τις ομάδες “για την πρωτοβουλία και ευχαριστεί το Αλουμίνιον της Ελλάδος για την κάλυψη του κόστους αγοράς του απινιδωτή του κλειστού Γυμναστηρίου Λιβαδειάς, και δηλώνει ότι η τοποθέτηση απινιδωτών σε πολυσύχναστους δημόσιους χώρους, πλατείες, γήπεδα, υπηρεσίες, χώρους εργασίας του Δήμου Λεβαδέων θα ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, καλύπτοντας μια ζωτικής σημασίας ανάγκη για τους δημότες”.

Ο κ. Ταγκαλέγκας ολοκλήρωσε την δήλωση του, σημειώνοντας ότι η κίνηση αυτή δεν θα έχει το αναμενόμενο θετικό αποτέλεσμα, αν δεν συνδυαστεί με μαθήματα πρώτων βοηθειών στο σχολείο, σε αθλητικές εγκαταστάσεις και σε κάθε χώρο εργασίας.


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου