20/8/22

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γ. Ταγκαλέγκας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Σ. Χαλβατζή

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου (Σ.Π.Ο.Α.Κ.), κ. Σταμάτη Χαλβατζή.


Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν θέματα για την προστασία του περιβάλλοντος και του θαλάσσιου χώρου του Κορινθιακού Κόλπου, καθώς και για την προώθηση της τουριστικής προβολής.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λεβαδέων, κ. Ιωάννης Αποστόλου, όπως και ο Προϊστάμενος του Αυτοτελούς τμήματος Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού, κ. Ανδρέας Σταματάκης.

Ο κ. Ταγκαλέγκας δήλωσε ότι ο Δήμος Λεβαδέων θα εξακολουθήσει να συμμετέχει ενεργά στις δράσεις του Σ.Π.Ο.Α.Κ, αφουγκράζοντας τις ανησυχίες και τις επιστημονικές τεκμηριώσεις των μελών του, όσον αφορά την προστασία του περιβάλλοντος σε στεριά και θάλασσα.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του, τονίζοντας ότι οι ενέργειες για την ανάδειξη και την διασφάλιση του φυσικού χώρου, οφείλουν να συνεχιστούν και να ενταθούν, αναφέροντας ότι είναι βέβαιος ότι ο Σ.Π.Ο.Α.Κ θα συνεχίσει να διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτό το εγχείρημα.


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου