3/8/21

Υπογραφή της σύμβασης για το έργο βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Θήβας

Στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Θήβας προχωρεί ο Δήμος Θηβαίων. Μετά τις εργασίες  της α΄φάσης, ο δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου, υπέγραψε με την ανάδοχο εταιρεία «ΑΛΦΑΕΡΓΚΟΣΠΟΡ Α.Ε.» τη σύμβαση έργου για την αντικατάσταση υπολειπόμενου τάπητα στίβου του Δημοτικού Σταδίου Θήβας(β΄ φάση).


Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 338.922,98 ευρώ και το ποσό θα χρηματοδοτηθεί μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Είχε προηγηθεί η υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνη Σπανού, και του δημάρχου Θηβαίων, κ. Αναστασίου.

Το έργο αφορά την αντικατάσταση του υπολειπόμενου τάπητα του στίβου στις δύο στροφές, στο ημικύκλιο και στον χώρο των αλμάτων του Δημοτικού Σταδίου Θήβας. Με το συγκεκριμένο έργο επιδιώκεται η αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός των αθλητικών υποδομών του Δημοτικού Σταδίου.

«Στόχος μας είναι να παραδώσουμε στους δημότες ένα στάδιο με εγκαταστάσεις λειτουργικές και ασφαλείς, κατάλληλες όχι μόνο για ερασιτεχνικές προπονήσεις, αλλά και για την ανάληψη μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στίβου. Πρόκειται για ένα έργο που υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης. Η προώθηση και υποστήριξη του αθλητισμού συγκαταλέγεται μεταξύ των βασικών προτεραιοτήτων τόσο για τον Δήμο μας, όσο και για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας», δήλωσε ο δήμαρχος Θηβαίων, κ. Αναστασίου.


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου