27/5/21

Ακόμη 64 νέα οχήματα ειδικής χρήσης προστέθηκαν στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας, 5 στη Στερεά

Παρελήφθησαν 64 νέα οχήματα ειδικής χρήσης – ανακριτικά τροχαίας τύπου van, που εντάσσονται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας. Από αυτά τα 49 αποκτήθηκαν μέσω συγχρηματοδότησης του Ταμείου Συνοχής, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020 και τα 15 μέσω συγχρηματοδότησης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης. 


Τα οχήματα κατανέμονται στις ανάλογες υπηρεσίες, ως εξής: 23 στην Αττική,  5 στη Θεσσαλονίκη,, 5 στη Στερεά Ελλάδα, 4 στην Κρήτη,  4 στην Πελοπόννησο, 4 στη Δυτική Ελλάδα, 4 στη Θεσσαλία,  4 στην Ήπειρο, 4 στη Δυτική Μακεδονία, 4 στην Κεντρική Μακεδονία και 3 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Υπενθυμίζεται ότι εντός του 2020 η Ελληνική Αστυνομία υλοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα, με την παραλαβή 1.453 νέων οχημάτων, ενώ πρόσφατα παρελήφθησαν επιπλέον 255 οχήματα.

Με την προσθήκη των οχημάτων αυτών ενισχύεται σημαντικά και αναβαθμίζεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου