22/10/20

Εγκύκλιος Πέτσα σε Δήμους και Περιφέρειες για την υποχρέωση προγράμματος επικοινωνιακής προβολής 2021

Εγκύκλιο απέστειλε ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Στ. Πέτσας, την 20η Οκτωβρίου μεταξύ άλλων στους 332 Δήμους και στις 13 Περιφέρειες της Χώρας.

Αντικείμενό της αποτελεί η υποχρέωση α) κατάρτισης προγράμματος επικοινωνιακής προβολής έτους 2021 και β) υποβολής έκθεσης απολογισμού των επικοινωνιακών δράσεων των Φορέων του Δημόσιου και του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα για το 2020.

Όπως σημειώνει, τα επικοινωνιακά προγράμματα καταρτίζονται και υποβάλλονται εντός του μηνός Οκτωβρίου εκάστου έτους. Οι υπαγόμενοι Φορείς υποχρεούνται με έγγραφό τους προς τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας & Ενημέρωσης της Προεδρίας της Κυβέρνησης να υποβάλλουν φάκελο για κάθε επικοινωνιακό πρόγραμμα προϋπολογισμού άνω των 30.000,00 ευρώ, το οποίο προτίθενται να υλοποιήσουν, υποβάλλοντας, παράλληλα, σχετική ηλεκτρονική αίτηση μέσω του ιστοχώρου των ηλεκτρονικών υπηρεσιών «e-Πασιθέα» της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας & Ενημέρωσης (www.media.gov.gr), μετά τη λήψη του σχετικού κωδικού.

Στα προγράμματα αυτά περιέχεται υποχρεωτικά και η κατανομή της προϋπολογιζόμενης δαπάνης κάθε Φορέα μεταξύ των περιφερειακών μέσων ενημέρωσης (έντυπα μέσα, ραδιόφωνο, τηλεόραση). Η συμμετοχή των περιφερειακών μέσων ενημέρωσης για κάθε κατηγορία ενημέρωσης είναι τουλάχιστον 30%.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου