2/6/20

Κτηματολόγιο. Ξεκίνησε η προανάρτηση και στη Λιβαδειά


Ποιοι πρέπει να κάνουν δηλώσεις ιδιοκτησίας για το Κτηματολόγιο

Ξεκίνησε η προανάρτηση των κτηματολογικών στοιχείων στη Λιβαδειά, πρόκειται για τη διαδικασία της προκαταρκτικής ενημέρωσης των δικαιούχων, μετά την επεξεργασία των δηλώσεων και στόχος της είναι η επιβεβαίωση της ορθότητας των στοιχείων και η υπόδειξη τυχόν σφαλμάτων από τους δικαιούχους.
Μέσω της ιστοσελίδας του Κτηματολογίου (www.ktimatologio.gr) για δύο μήνες, οι δικαιούχοι με χρήση των κωδικών του taxisnet, έχουν πρόσβαση στην καταγραφή των δικαιωμάτων τους και της γεωγραφικής απεικόνισης των ακινήτων τους.
Εφόσον συμφωνούν με τα στοιχεία αυτά, δε χρειάζεται να προβούν σε κάποια ενέργεια.
Εάν δεν συμφωνούν με κάποιο στοιχείο, μπορούν, μέχρι τις 27 Ιουλίου 2020, να στείλουν την Αίτηση Επανεξέτασης Στοιχείων που θα βρουν στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή να την καταθέσουν, μετά από ραντεβού, στα κάτωθι Γραφεία Κτηματογράφησης:

ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Αίτηση Επανεξέτασης Στοιχείων: http://www.ktimatologio-livadia.gr
Αποστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kt4livadia@gmail.com
Γραφείο Κτηματογράφησης Λιβαδειάς:
Έρκυνας & Κυριακίου 7,
ΤΚ 32131, Λιβαδειά
Τηλέφωνο: 22610-80105
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως
Παρασκευή 8.30-16.30 και κάθε Τετάρτη
8.30-20.30
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Ελληνικού Κτηματολογίου, η συμμετοχή των πολιτών στη διαδικασία της Προανάρτησης στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Λεβαδέων, στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς με αυτήν εξασφαλίζουν ότι τα δικαιώματα που δήλωσαν θα καταγραφούν σωστά στο Κτηματολόγιο και θα αποφύγουν άσκοπη ταλαιπωρία στο μέλλον.
Μετά την ολοκλήρωση της Προανάρτησης, θα ακολουθήσει η επεξεργασία των αιτήσεων και οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν εκ νέου για τη διαδικασία της Ανάρτησης.
Για γενικές πληροφορίες οι πολίτες μπορούν καλέσουν στο τηλέφωνο 210-6505600 από Δευτέρα έως Παρασκευή (από 08:30 έως 15:30) ή να μπουν στον ιστότοπο www.ktimatologio.gr.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου