10/2/20

Επίσκεψη της Προξένου των ΗΠΑ, στο Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών στη Ριτσώνα


Αποτέλεσμα εικόνας για Επίσκεψη της Προξένου των  ΗΠΑ, στο Κέντρο Αποτέφρωσης  Νεκρών  στη Ριτσώνα
Το Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών στη Ριτσώνα επισκέφθηκε η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ, κ. Cathleen Carothers, και αξιωματούχοι του Αμερικανικού Προξενείου στην Αθήνα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους και με σκοπό την ενημέρωση των Αμερικανών πολιτών που διαμένουν στην Ελλάδα.
Ο κ. Αντώνης Αλακιώτης, Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΑΝ, δήλωσε σχετικά:  «Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε και ξεναγήσαμε στο Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών την Πρόξενο και μέλη της αποστολής των ΗΠΑ στην Αθήνα. Από τα τέλη Σεπτεμβρίου 2019 που ξεκίνησε η λειτουργία του ΚΑΝ προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με σεβασμό στους εκλιπόντες, τους συγγενείς και οικείους, καθώς και στις πολιτισμικές και θρησκευτικές ιδιαιτερότητες».
Σημειώνεται ότι το Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποτέφρωσης νεκρών και οστών από εκταφές, καθώς και διασποράς της τέφρας. Το Κέντρο διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό και λειτουργεί σύμφωνα με τα ισχύοντα περιβαλλοντικά πρότυπα της ΕΕ και της Ελλάδας σε ένα κτιριακό σύνολο που βρίσκεται σε αρμονία με τον άνθρωπο και το φυσικό περιβάλλον.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου