18/2/20

Εκπαιδευτικές δράσεις και επισκέψεις Φοιτητών και Μαθητών στο “Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού Διστόμου”


Αποτέλεσμα εικόνας για Εκπαιδευτικές δράσεις και επισκέψεις   Φοιτητών και Μαθητών στο “Μουσείο   Θυμάτων Ναζισμού Διστόμου”

Σειρά εκπαιδευτικών επισκέψεων στο Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού στο Δίστομο, προστίθενται στον μακρύ κατάλογο των εκπαιδευτικών φορέων διάφορων βαθμίδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που περιλαμβάνουν το Μαρτυρικό Δίστομο στις δράσεις σε συνδυασμό με την απόδοση τιμής στους νεκρούς- θύματα των Ναζί.
Το πρόγραμμα των επισκέψεων - προσκυνήματος αυτού του είδους, πυκνώνει συνεχώς  καθώς Σχολεία δημόσια και ιδιωτικά - Δημοτικά, Γυμνάσια , Λύκεια και ΕΠΑΛ - καθώς και Πανεπιστήμια, οργανώνουν τις εκπαιδευτικές τους δράσεις για την Άνοιξη ενώ ανάλογη δραστηριότητα υπάρχει και από τις στρατιωτικές Σχόλες.

Σε αυτό το πλαίσιο πρόσφατα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη μαθητών από τον γειτονικό Νομό της Φωκίδας και ειδικά το Γαλαξίδι και φοιτητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με έδρα την Καλαμάτα - συγκεκριμένα των τμημάτων σχετικά με την Αρχαιολογία και τον Πολιτισμό! Τους μαθητές και φοιτητές χαιρέτισε ο Δήμαρχος Διστόμου, Αράχωβας, Αντίκυρας Γιάννης Σταθας.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου