11/3/21

Δήμος Θηβαίων: Συμμετοχή στην Επιτροπή «Οικονομικών των ΟΤΑ» της ΚΕΔΕ

Η υλοποίηση του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, στη συνεδρίαση της Επιτροπής «Οικονομικών των ΟΤΑ» της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας(ΚΕΔΕ). 

Στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε χθες μέσω τηλεδιάσκεψης, συμμετείχε ο αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Θηβαίων, κ. Γιώργος Παπασπύρου.

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής «Οικονομικών των ΟΤΑ, που ήταν η πρώτη για το 2021, το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε και στις ρυθμίσεις καταβολής δημοτικών τελών, αλλά και στην έκτακτη χρηματοδότηση των σχολικών μονάδων, λόγω των ειδικών συνθηκών που προκύπτουν από την πανδημία Covid-19.

Όπως επισήμανε ο κ. Παπασπύρου, οι οικονομικές προκλήσεις λόγω κορωνοϊού και η διαχείρισή τους φέρνουν τους Δήμους στην πρώτη γραμμή, λόγω της στενής και άμεσης σχέσης των αυτοδιοικητικών αρχών με τον πολίτη.

Ο Δήμος Θηβαίων, συμμετέχοντας δυναμικά με τα αιρετά στελέχη του στις θεματικές επιτροπές της ΚΕΔΕ, διαδραματίζει ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση προτάσεων και λύσεων για την εύρυθμη λειτουργία των δήμων.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου