10/3/21

Με τον Περιφερειάρχη Φ. Σπανό και την Αντιπεριφερειάρχη Φ. Παπαθωμά συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γ. Ταγκαλέγκας

Τον Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα επισκέφθηκαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός και η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας κ. Φανή Παπαθωμά.

Δυστυχώς, οι εξελίξεις όσον αφορά την έξαρση της πανδημίας μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της συζήτησης, καθώς τα νέα δεδομένα αναγκάζουν να επιμείνουμε στην σχολαστική τήρηση των υγειονομικών μέτρων από τους πολίτες, καθώς και συνεχώς να προσπαθούμε να βρούμε τρόπους για τον περιορισμό της διάδοσης του ιού. Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμος Λεβαδέων θα συνεχίσει να πράττει στην κατεύθυνση της προάσπισης της δημόσιας υγείας, υπερβαίνοντας τις δυνάμεις του.

Η συζήτηση για τα υπό υλοποίηση αλλά και μελλοντικά έργα τέθηκε σε δεύτερη μοίρα, ωστόσο θετική έκβαση είχε το θέμα της κατασκευής τεσσάρων κυκλικών κόμβων στην πόλη της Λιβαδειάς. Ένα ώριμο έργο, που θα συμβάλει στη βελτιστοποίηση της λειτουργικής, αλλά και της αισθητικής εικόνας της πόλης, του οποίου την χρηματοδότηση θα αναλάβει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Η διαδικασία υλοποίησής του ξεκινά στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας τους ευχαρίστησε θερμά για την σημερινή συνεργασία τους, αλλά και την συνεχή παρουσία τους και εξέφρασε την επιθυμία του οι επόμενες συναντήσεις να πραγματοποιηθούν στην βάση κι άλλων συμφωνιών έργων ανάπτυξης, απομακρυσμένοι από την στενωπό της πανδημίας.


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου