6/5/20

Τηλεδιάσκεψη βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ


Γ. Πούλου (ΣΥΡΙΖΑ): Μην στέλνετε βοήθεια στον Έβρο - Ξυπνάει το ...
Η Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Βοιωτίας, κ. Γιώτα  Πούλου, συμμετείχε σήμερα σε τηλεδιάσκεψη ανάμεσα σε στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.–Προοδευτική Συμμαχία και εκπροσώπους των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.
Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν τα οξυμμένα προβλήματα των περίπου 1.200 εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ. Η διαδικασία εκκαθάρισης που υλοποιεί η κυβέρνηση αφήνει τους εργαζόμενους στον αέρα, χωρίς καμία διασφάλιση των θέσεων εργασίας, των εργασιακών σχέσεων και των δικαιωμάτων τους. Ήδη οι μισθοί έχουν μειωθεί δραστικά ενώ οφείλονται δεδουλευμένα και το δώρο Πάσχα.

Στη συζήτηση από πλευράς του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, μετείχαν κορυφαία στελέχη, όπως η πρώην Υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εργασίας, κ. Έφη Αχτσιόγλου, ο Βουλευτής και Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας & Ανάπτυξης, κ. Γιώργος Τσίπρας, ο Βουλευτής Φθιώτιδας, κ.  Γιάννης Σαρακιώτης και ο Βουλευτής Ευβοίας, κ. Μίλτος Χατζηγιαννάκης.   
Από την πλευρά του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδος, μετείχε ο Επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Στερεά Υπεροχής», κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, των Εργατικών Κέντρων Φθιώτιδας, Ευβοίας και Βοιωτίας, οι Πρόεδροι, κα Σοφία Ανεστοπούλου και κ. Δημήτρης Μούντριχας ενώ από πλευράς του Εργατικού Κέντρου Βοιωτίας, ο Ταμίας και Πρόεδρος Ομοσπονδίας Μεταλλωρύχων Ελλάδος, κ. Δημήτρης Καραγιάννης. Από την πλευρά των εργαζομένων, μετείχαν ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ, κ. Ανδρέας Κορέντζελος, ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ, κ. Γεώργιος Κάζας, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Μεταλλείου της Εύβοιας, κ. Ξενοφώντας Αγγελάτος, το Μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Λάρυμνας, κ. Δημήτρης Καραμέρης και ο Γενικός Γραμματέας των Μεταλλωρύχων, κ. Σαμαράς.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου