10/7/18

Eκλογές στο Σωματείο Οικοδόμων επ. Λιβαδειάς

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει προγραμματίσει για τον Ιούλιο το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων επαρχίας Λιβαδειάς.
Οι εκλογές του Σωματείου θα στις 14, 15  και  16 Ιουλίου, ημέρες Σάββατο , Κυριακή και Δευτέρα  αντίστοιχα από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τη Διοίκηση, ως Αντιπρόσωποι Εργατικού Κέντρου, Αντιπρόσωποι Ομοσπονδίας και μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής, μπορούν να υποβάλλουν στην Εφορευτική Επιτροπή αίτηση υποψηφιότητας μέχρι την Τετάρτη  11 Ιουλίου 2018 από τις  6 έως τις 8 το απόγευμα, στα Γραφεία του Σωματείου στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς.
Το μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου και του Ε.Κ. Λιβαδειάς Γιώργος Καρβούνης καλεί τα μέλη του Σωματείου σε μαζική συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία  ώστε με την καθολική συμμετοχή να δοθεί στη νέα Διοίκηση η δύναμη που χρειάζεται για να μπορεί να διεκδικεί και να επιλύει τα προβλήματα που απασχολούν  τον κλάδο.
«Ο αγώνας μας πρέπει να είναι διαρκής, ενωμένοι θα συνεχίσουμε δυναμικά απέναντι στις αντεργατικές και αντιλαϊκές πολιτικές καθώς και τις μνημονιακές δυνάμεις που έχουν οδηγήσει τον κόσμο σε απόγνωση. Η μαζική συμμετοχή θα ενισχύσει την δύναμη του Σωματείου μας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του κλάδου», σημείωσε ο Γ. Καρβούνης.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου