17/7/18

Συμμετοχή της Βοιωτίας στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης


Μετά την μεγάλη επιτυχία, που σημείωσε η συμμετοχή των επιμελητηρίων και των επιχειρήσεων-μελών τους στην 81η και στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σας γνωρίζουμε, ότι το Επιμελητήριο Βοιωτίας, προγραμματίζει και φέτος την συμμετοχή της επιχειρηματικής μας κοινότητας στην 83η ΔΕΘ, που θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO, στη Θεσσαλονίκη.
Η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτελεί διαχρονικά ένα από τα σημαντικότερα εκθεσιακά γεγονότα της Ελλάδας διεθνούς ακτινοβολίας.
Στη προηγούμενη διοργάνωση η ΔΕΘ φιλοξένησε περί τους 1.000 εκθέτες σε 27.000 τ.μ., υποδέχθηκε 13 διεθνείς συμμετοχές, ενώ προσέλκυσε περισσότερους από 220.000 επισκέπτες.
Σημειώνεται ότι η 83η ΔΕΘ, στην οποία θα συμμετέχει, ως τιμώμενη χώρα, οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε τα οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις να είναι πολλαπλά, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
Σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και τη «Δ.Ε.Θ.- HELEXPO Α.Ε.», το Επιμελητήριο Βοιωτίας παρέχει τη δυνατότητα στα μέλη του, επιχειρήσεις της Βοιωτίας, όλων των κλάδων, να παρουσιάσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους σε δικό τους περίπτερο.
Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διαθέσουν προς πώληση τα προϊόντα τους στο χώρο της Έκθεσης, εφόσον τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο, διαδικασίες.
Το κόστος, στο οποίο θα περιλαμβάνεται ενοικίαση εκθεσιακού χώρου και τυποποιημένη εκθεσιακή δομή με τον βασικό εξοπλισμό, θα το αναλάβει η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και το Επιμελητήριο Βοιωτίας.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τα μέλη του Επιμελητηρίου είναι να έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους προς το Επιμελητήριο και να υποβάλουν εγκαίρως την αίτηση συμμετοχής.
Θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας και θα προτιμηθούν οι επιχειρήσεις, εκείνες που επιθυμούν να συμμετάσχουν, για πρώτη φορά, στην έκθεση.
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους στο Επιμελητήριο Βοιωτίας, έως την Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018.
Πληροφορίες: Ευάγγελος Φουντάς, Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά, τηλ. 22610-28281, fax: 22610-21347, e-mail: epimviot@otenet.gr.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Αγνιάδης



ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου