14/9/22

Γ. Ταγκαλέγκας: Γενικόλογες οι αναφορές για όσα καταλογίζει ο Δ. Καραμάνης στην Δημοτική Αρχή

Στην ανακοίνωση του συνδυασμού “Αλλάζουμε Σελίδα” και του  υποψήφιου για τον Δήμο Λεβαδέων Δημήτρη Καραμάνη  που έκανε γνωστό οτι στις δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023 θα διεκδικήσει τον Δήμο Λεβαδέων αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Γιάννης Ταγκαλέγκας 


“Χαιρετίζω την εκ νέου υποψηφιότητα του συνδυασμού «Αλλάζουμε Σελίδα» και του επικεφαλής του, δεκατρείς μήνες πριν τις εκλογές. Ωστόσο, θεωρώ ότι στη γενικολογία, στην οποία αναφέρεται, στη βάση της προσωπικής του κρίσης αλλά και της προσωπικής του φιλοδοξίας, οφείλω να απαντήσω. 

Κατανοώ τη γλώσσα των επιχειρημάτων του, διότι χωρίς αυτή δεν θα μπορούσε να δικαιολογήσει την παρουσία του”, σημείωσε.

Και πρόσθεσε: “Ωστόσο, οι αριθμοί, οι πράξεις και τα έργα μας δείχνουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα στην οποία δεν εκλείπει η διαχειριστική ικανότητα, δεν λείπει η διεκδίκηση και αναδεικνύονται λύσεις στα διαχρονικά προβλήματα του Δήμου συμβάλλοντας στον εκσυγχρονισμό του. Δικαιολογώ την τοποθέτησή του. Άλλωστε, η απειρία του γενικότερα σε διοικητικές θέσεις της Αυτοδιοίκησης δεν του αφήνουν περιθώρια να δει την ουσία. Και όλα αυτά βεβαιώνονται από τις τοποθετήσεις και τις απορίες του στις δημόσιες εμφανίσεις του και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και επί παραδείγματι, κατηγορώντας με για απαξίωση επιτροπών, να αναφέρω ότι μόνο τη φετινή χρονιά αυτός απουσίαζε σχεδόν στις μισές συνεδριάσεις της οικονομικής επιτροπής ενώ σε αυτές που συμμετείχε οι τοποθετήσεις του δεν προήγαν το κοινό συμφέρον. Για τη συμμετοχή του συνδυασμού του στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν θα αναφερθώ τώρα. Διαβάζοντας και αυτά τα περί κομματικής ανεξαρτησίας που αναφέρει, η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι να τον πιστέψω εφόσον κατέχει θεσμική κομματική θέση σε όμορο νομό. Έτσι, λοιπόν σκέφτομαι με αυτά και άλλα πολλά δεδομένα ότι μάλλον δεν μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο και τους δημότες μας”. 

Καταλήγοντας σημείωσε: “Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας και τους υπόλοιπους δεκαέξι μήνες αυτής της θητείας μας στο πλαίσιο των προεκλογικών μας δεσμεύσεων και της συμφωνίας που κάναμε με τους δημότες μας για μια άλλη προοπτική. Του εύχομαι καλή δύναμη και τα υπόλοιπα εν ευθέτω χρόνω”.


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου