31/5/22

Μπείτε στην κλήρωση για 3 δωροεπιταγές των 100 ευρώ με συμμετοχή στο “NNC”, στο πλαίσιο του Erasmus +

 

Εάν είσαι νέος/α και θες να συμμετάσχεις στις προκλήσεις που έχουν δημιουργηθεί για εσένα και να λάβεις μέρος στην κλήρωση για 3 δωροεπιταγές* από καταστήμα τεχνολογίας επισκέψου τώρα την ιστοσελίδα στον παρακάτω σύνδεσμο και επίλεξε την πρόκληση που σου ταιριάζει: 

 http://nnchannel.eu/el/%CE%B7-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-nnc/


Το έργο NNC επιδιώκει να ανταποκριθεί στην ανάγκη ενδυνάμωσης των νεότερων γενεών ώστε να γίνουν ενεργοί κοινωνοί της ψηφιακής κουλτούρας, προωθώντας την ανάπτυξη δεξιοτήτων όπως της δημιουργικότητας, της δημιουργίας περιεχομένου και της ψηφιακής κουλτούρας μεταξύ τους, μέσω της δημιουργίας ενός διαδικτυακού εκπαιδευτικού κόμβου. Έτσι οι νέοι θα μεταφερθούν στο έτος 2030 και, ως υποψήφιοι για μία θέση συνεργάτη σε διαδικτυακά μέσα (NNC–New Normal Channel), θα πρέπει να αποδείξουν την αξία τους και να δείξουν τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους, εκτελώντας μια σειρά προκλήσεων και καθηκόντων, που θα σχετίζονται με τον ψηφιακό κόσμο και τον πολιτισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο:



*Αφορά 3 δωροεπιταγές αξίας 100€/εκάστη από καταστήμα τεχνολογίας που θα δοθούν κατόπιν κλήρωσης που θα διενεργήσει το Δ.Σ. του Δ.Ε.Π.ΑΝ μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των απαντήσεων που ορίζεται η 24/06/2022. Οι νικητές θα ενημερωθούν για την παραλαβή τους από το email που έχουν δηλώσει και με την υπόδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου