27/12/21

Κοινωνικές δράσεις της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς και των Αστυνομικών Διευθύνσεών Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας & Φωκίδας

Η Ελληνική Αστυνομία, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, είδη ένδυσης και καθαριότητας, φάρμακα, παιχνίδια, σχολικά είδη κ.λ.π.), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων σε όλη την χώρα. 


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας και οι κατά τόπους διευθύνσεις πραγματοποίησαν προγραμματισμένες δράσεις κοινωνικού - φιλανθρωπικού χαρακτήρα. 

Συγκεκριμένα, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Φούρλας, επισκέφθηκαν το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας και το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας, όπου προσέφεραν τρόφιμα και γενικότερα είδη πρώτης ανάγκης, που συγκέντρωσε το αστυνομικό προσωπικό. 

Παρόμοιες κοινωνικές δράσεις πραγματοποίησαν και οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας και Φωκίδας, όπου ομοίως προσέφεραν τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά, που συγκέντρωσε το αστυνομικό προσωπικό τους, ως μία συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι τα έχουν ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα στη Βοιωτία ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αστυνομικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Τοπάλης, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία αστυνομικών, παρέδωσαν τρόφιμα, παιχνίδια και είδη ένδυσης, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεβαδέων και στο Περιφερειακό Τμήμα Λιβαδειάς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Επίσης, ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Μπακούμης, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, παρέδωσαν παρόμοια αγαθά στο Γηροκομείο Ορθοδόξου Χριστιανικής Ενώσεως Κυριών, στη Θήβα.

Στελέχη και εκπρόσωποι των Ιδρυμάτων, Συλλόγων και Φορέων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν καλές γιορτές στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Ελληνική Αστυνομία, όπως επισημαίνει “καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας με σκοπό, όπως πάντα, να επιτελέσει την αποστολή της, που δεν είναι άλλη, από την προστασία του κοινωνικού συνόλου και τη διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας και της περιουσίας”.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, εύχεται σε όλους καλά Χριστούγεννα και μία δημιουργική Νέα Χρονιά, με ατομική και οικογενειακή υγεία, ευτυχία και ασφάλεια και καταλήγει σε σχετική ανακοίνωσή της: “Αυτές οι Άγιες Ημέρες της Γεννήσεως του Θεανθρώπου, αναδεικνύουν πάνω από όλα την ελπίδα, την αγάπη και την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας”.


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου