7/12/21

Λ.Σ. Αλιάρτου - Θεσπιέων: Η δημοτική αρχή κάνει το μαύρο άσπρο

 

Η Δημοτική  Αρχή του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων  στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου  όπου υπερψήφισε τον Ισολογισμό του 2019 καθώς και το ύψος των ανταποδοτικών δημοτικών τελών ηλεκτροφωτισμού, καθαριότητας και ύδρευσης για το 2022 όπως σημειώνει η “Λαϊκη Συσπείρωση” προσπάθησε να παρουσιάσει “το μαύρο άσπρο”


“Ακόμα μια χρονιά, αγνοώντας την επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης των εργαζομένων και των μικρών επαγγελματιών λόγω της αντιλαϊκής πολιτικής, προσπάθησε να παρουσιάσει ως θετική τη πρότασή της για διατήρηση των υψηλότατων δημοτικών τελών στα περσινά επίπεδα (1,65€/τ.μ. για τις κατοικίες) .

Σε αδιέξοδο έχει φέρει το σύνολο των δημοτών μας, σε συνδυασμό με την φοροεπιδρομή της κεντρικής Κυβέρνησης της ΝΔ, αφού  κατάφερε να εισπράξει βάζοντας βαθιά το χέρι στην  τσέπη των μεροκαματιάρηδων,   από 326.000 ευρώ το 2018 σε 547.000 ευρώ το 2020 και μάλιστα σε συνθήκες πανδημίας”, σημείωσε ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Μπούτσικος.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταψήφισε τις προτάσεις της Δημοτικής αρχής και πρότεινε την δραστική μείωση στο μισό όλων των τελών και την πλήρη κατάργηση σε ανέργους, ΑΜΕΑ, εποχικά εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους με χαμηλό εισόδημα και χρηματοδότηση από τον Κρατικό προϋπολογισμό  χωρίς ανταποδοτικότητα.  

“Λαέ μην περιμένεις να σου πετάξουν τα ξεροκόμματα από το τραπέζι τους. Έχεις δύναμη, έχεις φωνή. Ζήτα αυτά που σου ανήκουν”, κατέληξε ο κ. Μπούτσικος.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου