17/12/21

Φ. Παπαθωμά: Ακόμα 4 νέα έργα

Στα έργα που εντάχθηκαν για την Βοιωτία έδωσε έμφαση μετά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά.

 

“Ένα ακόμα Περιφερειακό Συμβούλιο ολοκληρώθηκε. Σε συνέχεια των μεγάλων έργων της Βοιωτίας, εντάξαμε στο τεχνικό μας πρόγραμμα:

* Κατασκευή στεγάστρου Λαϊκής Αγοράς Ορχομενού προϋπολογισμού 45.000€ 

* Συντήρηση τεχνητού χλοοτάπητα Δημοτικού Σταδίου Ορχομενού προϋπολογισμού 150.000€ 

* Ασφαλτόστρωση-Βελτίωση τμημάτων δημοτικού δρόμου Καπαρελλίου -Παραλίας Αγ. Βασιλείου προϋπολογισμού 600.000€

* Καταβολή τακτικής εισφοράς στον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας προϋπολογισμού 130.000€”, σημείωσε η κ. Παπαθωμά

Με αφορμή στην καταψήφιση του προγράμματος έργων της Περιφέρειας για το Νομό Βοιωτίας από την παράταξη της μειοψηφίας η Αντιπεριφερειάρχης, πρόσθεσε: «Κρίσιμα έργα που προάγουν τον αθλητισμό σε ένα απειλητικό υγειονομικό περιβάλλον λόγω της πανδημίας αλλά και παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν σε δύσκολες περιόδους την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, δυστυχώς γίνονται εργαλεία ανούσιας και στείρας αντιπολίτευσης. Η Σκεπαστή Λαϊκή αγορά και ο χλοοτάπητας στο Δημοτικό Στάδιο Ορχομενού αποτελούν πάγια αιτήματα της τοπικής κοινωνίας και η Π. Ε. Βοιωτίας μακριά από ενδοπαραταξιακές αντιθέσεις, δρομολογεί την υλοποίησή τους».


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου