1/6/21

Α. Κουτσούμπας * 250.000 ευρώ στο Δ. Λεβαδέων για το οδικό δίκτυο * Αναισθησιολόγος στο Νοσοκομείο Θηβών

Ο Βουλευτής του νομού Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέας Κουτσούμπας, έκανε γνωστό πως ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κ. Καραμανλής, ενέκρινε 250.000 ευρώ στον Δήμο Λεβαδέων για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου.


“Μια κοινή προσπάθεια - παρέμβαση βρήκε ανταπόκριση όπως πάντα από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, τον οποίο και ευχαριστώ προσωπικά, αφού προέβη στην έγκριση 250.000 ευρώ στον Δήμο Λεβαδέων για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου από φυσικές καταστροφές.”, σημείωσε ο κ. Κουστούμπας

Παράλληλα σε επικοινωνία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Κοντοζαμάνη, τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Σερέτη και τον Διοικητή του Γ.Ν Λιβαδειάς αποφασίστηκε η άμεση πρόσληψη αναισθησιολόγου στο Νοσοκομείο Θηβών μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος λύνοντας ένα πρόβλημα που συντελεί στην εύρυθμη λειτουργία των Νοσοκομείων Λιβαδειάς και Θηβών. 

“Με αυτό τον τρόπο - είπε ο κ. Κουτσούμπας - αποδεικνύεται το συνεχές ενδιαφέρον για τα Νοσοκομεία του Νομού μας, για τη δημόσια Υγεία και τον καθημερινό αγώνα της Κυβέρνησης να σταθεί δίπλα στα προβλήματα των πολιτών τηρώντας την υπόσχεση της”. 


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου