1/5/21

Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας γιορτάζει το Πάσχα της Λιβαδειάς… όπως παλιά

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας γιορτάζει το Πάσχα της Λιβαδειάς… όπως παλιά, μέσα από μια τηλεοπτική, ραδιοφωνική και διαδικτυακή παραγωγή, που θα προβληθεί ανήμερα του Πάσχα, την ώρα που η Στερεοελλαδίτες θα στρώνουν το πασχαλινό τραπέζι. 


Με τους περιορισμούς που επιβάλλει η πανδημία Covid-19 να είναι ακόμη σε ισχύ, οι οποίοι δεν επιτρέπουν ούτε φέτος να στηθούν  «λάκκοι» στις Πηγές της Κρύας και στις γειτονιές της Λιβαδειάς, η Π.Ε. Βοιωτίας αναβιώνει το παραδοσιακό Πάσχα της Ρούμελης και «στήνει» ένα αυθεντικό παραδοσιακό γλέντι  … όπως παλιά,   με την Αγγέλα Παπαδά και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο στο τραγούδι και τους Δημήτρη Κουτή, κλαρίνο, Δημήτρη Στεφόπουλο, βιολί, Γιώργο Πούλο, λαούτο, Παύλο Τσούμα, λαούτο και Θανάση Λάκκα, κρουστά. Στη συνέχεια, στο λαϊκό πρόγραμμα, συμμετέχουν η Αγγέλα Παπαδά, ο Στέφανος Σίνης και ο Γιώργος Γεωργόπουλος στο τραγούδι και παίζουν οι μουσικοί Αντώνης Κεραμυδάς, ακορντεόν, Σπύρος Πανουργιάς, κιθάρα, Διονύσης Διονυσόπουλος, μπουζούκι και Κωνσταντίνος Χριστοδούλου, κρουστά. 

«Η πανδημία μας επιβάλλει να γιορτάσουμε και πάλι μοναχικά, με αυστηρούς περιορισμούς αλλά εμείς δεν ξεχνάμε τις συνήθειές μας. Γιορτάζουμε το Πάσχα της Λιβαδειάς… όπως παλιά και σας στέλνουμε τις ευχές μας για υγεία σε όλο τον κόσμο κι` αγάπη ανάμεσά μας. Χρόνια Πολλά και καλή μας διασκέδαση, με την ευχή του χρόνου να είμαστε ξανά αγκαλιασμένοι με τους αγαπημένους μας», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά. 

Κυριακή του Πάσχα και ώρα 2.00 μ.μ.

από το Star Κεντρικής Ελλάδας, τον Σείριος FM και το Ράδιο Θήβα

καθώς και διαδικτυακά μέσω του καναλιού

της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο youtube.com.


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου