9/10/20

Η Π.Ε. Βοιωτίας συνδράμει το έργο της Ι.Μ. Θηβών και Λεβαδείας

Φ. Παπαθωμά: «Η Βοιωτία είναι ένας τόπος όπου έχουν περπατήσει πολλές Άγιες μορφές της Xριστιανοσύνης

Στην εκτέλεση της διάνοιξης δασικής οδού στη θέση «Κέλιζα», μέσω της οποίας θα δοθεί πρόσβαση στη παλαιά Ιερά Μονή Οσίου Σεραφείμ, συνδέοντας την υφιστάμενη αγροτική οδό Κυριάκι - Καλαμιώτισσα, προχωρά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. 

Τη σχετική προγραμματική σύμβαση υπέγραψε στη Λαμία, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κκ. Γεώργιο.  

Η Αντιπεριφερειάρχης  Π. Ε.  Βοιωτίας  κ. Φανή Παπαθωμά, δήλωσε σχετικά: «Η Βοιωτία είναι ένας τόπος όπου έχουν περπατήσει πολλές Άγιες μορφές της Χριστιανοσύνης. Μια πορεία, η οποία σηματοδοτείται από γνωστά ή και λιγότερο γνωστά προσκυνήματα, τα οποία με περισσή φροντίδα συντηρεί, αναστηλώνει και αναδεικνύει διαχρονικά η Ιερά Μητρόπολή μας, με συνεργασία με όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες και την σταθερή υποστήριξη της Π.Ε. Βοιωτίας. Σήμερα, συμβάλλουμε στην διάνοιξη ενός νέου δρόμου προς την παλαιά Ιερά Μονή Οσίου Σεραφείμ, προκειμένου ολοένα και περισσότεροι προσκυνητές να μπορούν να την προσεγγίσουν με ασφάλεια, γιατί ο Προσκυνηματικός - Θρησκευτικός Τουρισμός είναι στις προτεραιότητές μας.» 

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου