29/9/20

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η εκδήλωση για την «Μάχη της Πέτρας»

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στον Ιερό  Ναό του Αγίου Νικολάου, στον  Υψηλάντη Βοιωτίας, πραγματοποιήθηκε η Επετειακή εκδήλωση για την «Μάχη της Πέτρας», που διοργάνωσαν: η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νότιας Ελλάδας και  Νήσων, η Τοπική Κοινότητα Υψηλάντη του Δήμου Αλιάρτου- Θεσπιέων και ο τοπικός  Πολιτιστικός Σύλλογος. 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων οι Βουλευτές Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας, Γιώτα Πούλου, Γιώργος Μουλκιώτης, η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, ο Δήμαρχος Αλιάρτου Γιώργος Ντασιώτης, ο Παντελής Φραγκούλης, ο Πρόεδρος της ΠΟΕ κ. Βαριθιμιάδης, και ο Αντιπρόεδρος της ΣΠΟΣ Ν. Ελλάδος - Νήσων και Πρόεδρος του «ΕΥΚΛΕΙΔΗ», Τριαντάφυλλος Υφαντιδης .

Στην επετειακή ομιλία του ο Πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος   Γ. Βαριθιμιάδης, αναφέρθηκε στο έργο του Δημητρίου Υψηλάντη και στην καθοριστική Μάχη της Πέτρας. 

Η εκδήλωση -λιτή λόγω των υγειονομικών μέτρων- έκλεισε με καταθέσεις στεφάνων.

Οι διοργανωτές τέλος ευχαρίστησαν τις κυρίες του Πολιτιστικού Συλλόγου για τα εκλεκτά κεράσματα που περίμεναν τους παρευρισκόμενους στην λήξη της εκδήλωσης.


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου