29/9/20

Σε φιλανθρωπικού χαρακτήρα προσφορές προχωρά το Παρ/μα Λιβαδειάς της Ε.Α.Ε.

 

Το Παράρτημα Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιριας όπως σημείωσε η Πρόεδρός του Στέλλα Ταπανλή με αφορμή την έναρξη της νέας περιόδου “προσπαθεί στη δύσκολη εξίσωση της πανδημίας να δώσει λύσεις και να ισορροπήσει ανάμεσα στην επικινδυνότητα και την ασφάλεια για τη δική σας προστασία”. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

- Στις 30 Σεπτεμβρίου, Τετάρτη, στις 7 μμ το Δ.Σ. του Παραρτήματος Λιβα-δειάς της Ε.Α.Ε. κάλεσε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θηβών & Λε-βαδείας κ. Γεώργιο να τελέσει τον καθιερωμένο Αγιασμό στο Κέντρο Πρόληψης, Έγκαιρης Διάγνωσης του καρκίνου «Λουκάς Ν. Δέδες». Ο χώρος δεν μας επιτρέπει να καλέσουμε τον κόσμο μας. το Δ.Σ. και μόνο 2 εθελόντριες θα παρευρεθούν. Η προσευχή μας θα είναι να τελειώσει γρήγορα αυτή η λαίλαπα της πανδημίας και να ξανανταμώσουμε υγιείς, εν ζωή.

- Οι Ογκολογικοί ασθενείς μπορούν να έρχονται στο Κέντρο μας (οδός Δημ. Ι. Ανδρεαδάκη 47) για να προμηθευτούν μάσκες, Δευτέρα & Πέμπτη πρωί 11πμ - 1μμ

- Επίσης ο Πρόεδρος της Ε.Α.Ε. κ. Ευάγγελος Φιλόπουλος, κατόπιν προτροπής του Παραρτήματος Λιβαδειάς, θα στείλει στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβα-δειάς 600 μάσκες προστασίας, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από Ογκολογικούς ασθενείς. 

- Το Ιατρικό πρόγραμμα «Εξετάσεις πρόληψης στο Κέντρο μας» θα συνεχιστεί όπως κάθε χρόνο και με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για να αισθανόμαστε ασφαλείς. Τηλεφωνήσατε στην υπεύθυνη κ. Βάσω Φιλοσοφοπούλου 22610-29492 κιν. 6948107716

- Κάθε μήνα θα πραγματοποιούνται οι εξετάσεις μαστογραφίας. Τηλεφωνήσατε στις υπεύθυνες κ. Τασία Καντά 22610-22539 κιν. 6982784969 και κ. Άννα Καράμπελα 22610-28161 κιν. 6939123000

- Όσοι ενδιαφέρονται για διακοπή του καπνίσματος, μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη κ. Βάσω Φιλοσοφοπούλου στα τηλέφωνα 22610-29492 κιν. 6948107716 και να ενταχθούν στο πρόγραμμα της Ε.Α.Ε. Join the action, «Η νέα γενιά έρχεται, το κάπνισμα φεύγει»

- Το Δ.Σ. αποφάσισε μεσούσης της πανδημίας να μην πραγματοποιήσει ανοιχτές εκδηλώσεις, πολιτιστικές, ενημερωτικές, προφυλάσσοντας με αυτό τον τρόπο τον κόσμο μας, μέχρις ότου υποχωρήσει ο Covid 19.

- Λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης που βιώνει η πατρίδα μας εξ αιτίας του κορωνοϊού, το Παράρτημα Λιβαδειάς θα προβεί σε φιλανθρωπικού χαρακτήρα προσφορές κυρίως σε ομάδες αναξιοπαθούντων, άπορων συμπολιτών μας. 

- Η εφημεριδούλα μας «Στον Αστερισμό της Αντικαρκινικής» θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Μπορείτε να την προμηθευτείτε, δωρεάν, από το Κέντρο μας, για να σας κρατάει πνευματική συντροφιά, αυτό το δύσκολο χειμώνα. 

- Ελάτε μαζί μας σ’ ένα ταξίδι αναμνήσεων μέσα από το αρχείο του Παραρτήματος Λιβαδειάς, με φωτογραφίες,  video, για να θυμηθούμε όλα όσα ζήσαμε μαζί, να δούμε πάλι τους σπουδαίους ομιλητές, καλλιτέχνες, να ταξιδέψουμε στα μέρη που επισκεφτήκαμε και να «γλυκάνουμε» τις ημέρες της μοναξιάς μας. Είναι το Χριστουγεννιάτικο δώρο μας σε σας! 

- Το Κέντρο Πρόληψης, Έγκαιρης Διάγνωσης του καρκίνου «Λουκάς Ν. Δέδες» θα είναι ανοιχτό κάθε Δευτέρα και Πέμπτη  11πμ - 1μμ

- Αγαπημένα μέλη, γνωρίζουμε τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που όλοι βιώνουμε, όμως θα πρέπει να στηρίξετε με την ετήσια συνδρομή σας (με νόμιμη απόδειξη) το τεράστιο ανθρωπιστικό, ιατρικό έργο της Ε.Α.Ε. Η Διοίκηση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, μας  επισήμανε, ότι πρέ-πει να διαγράφονται όσα μέλη για 4 χρόνια δεν εκπληρώνουν αυτή την υποχρέωσή τους. Είναι κρίμα να διαγράψουμε ανθρώπους, που έχουν λάβει τόσα ευεργετήματα, όλα αυτά τα χρόνια. Όλοι γνωρίζετε ότι η δύναμη του Παραρτήματος Λιβαδειάς είστε εσείς!

- Την Κυριακή, 1 Νοεμβρίου, όπως κάθε χρόνο θα τελέσουμε το μνημό-συνο των δωρητών και ευεργετών μας Λουκά & Δήμητρας Δέδε, στον Μητροπολιτικό Ναό Λιβαδειάς, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών τους.

- Παρακαλούμε τους εθελοντές αιμοδότες να μη λησμονούν το θεάρεστο έργο της αιμοδοσίας. Η Τράπεζα Αίματος «ΖΩΗ» του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, χαρίζει αίμα, χαρίζει ζωή σε όσους το έχουν ανάγκη. Υπεύθυνες κ. Ελένη Ταμπάκη 6974188217 και κ. Ξένια Παπανικολάου 6984530573

Αγαπημένα μέλη και φίλοι του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ε.Α.Ε., οπλιστείτε με δύναμη, υπομονή, ανθεκτικότητα… 

Ονειρευθείτε και να είστε σίγουροι ότι «Εμείς οι Έλληνες,

πρώτοι μεταξύ όλων θα μετατρέψουμε το φόβο του θανάτου

σε οίστρο ζωής»   (Εμπειρίκος)

«Και μη λησμονείτε η πρόληψη & η έγκαιρη διάγνωση, σώζουν ζωές!»

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου