15/9/20

Ενημερωτικά φυλλάδια διένειμαν αστυνομικοί, σε γονείς και μαθητές δημοτικών σχολείων της Στερεάς

Ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακής αγωγής και ευχές για μια καλή σχολική χρονιά, διένειμαν αστυνομικοί χθες το πρωί, σε γονείς και μικρούς μαθητές, κατά την προσέλευσή τους στα σχολικά συγκροτήματα των Νομών Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας, για την καθιερωμένη τελετή αγιασμού. 

Η ευαισθητοποίηση των γονέων και η τήρηση των κανόνων οδηγικής συμπεριφοράς, κατά τη μεταφορά των παιδιών, αλλά και η ενημέρωση των μικρών μαθητών για την οδική ασφάλεια είναι μια από τις προτεραιότητες της Ελληνικής Αστυνομίας και των αρμόδιων Υπηρεσιών Τροχαίας και στην κατεύθυνση αυτή εντάσσεται η δέσμη μέτρων που θα εφαρμοστεί στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

 Μέρος των μέτρων που θα εφαρμοστεί και φέτος προβλέπει: 

• την διευκόλυνση της κυκλοφορίας, από ρυθμιστές τροχονόμους, στις οδικές αρτηρίες που οδηγούν σε σχολικά συγκροτήματα, 

• την εντατικοποίηση των ελέγχων σε λεωφορεία που μεταφέρουν μαθητές, 

• την επισήμανση ελλείψεων σήμανσης στο οδικό δίκτυο μετάβασης στα σχολικά συγκροτήματα και την άμεση ενημέρωση των αρμόδιων Υπηρεσιών για την αποκατάστασή τους.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σχολικής περιόδου, θα βρίσκονται δίπλα σε γονείς και μαθητές, στους οποίους ευχήθηκαν “καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά”.


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου