23/6/20

Εμβολιασμός 81 παιδιών προσφύγων στη Λιβαδειά



Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων (Κ.Ε.ΔΗ.Λ.) υποδέχτηκε, το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 στα γραφεία της, την ιατρική και νοσηλευτική ομάδα «Υγεία για Όλους».
Σκοπός της επίσκεψής τους ήταν η παιδιατρική κλινική εξέταση και ο εμβολιασμός 81 παιδιών-προσφύγων, ηλικίας από 0 έως 17 ετών, δικαιούχων του προγράμματος «ESTIA ΙΙ: Μίσθωση διαμερισμάτων σε αιτούντες άσυλο στη Λιβαδειά». Πρόκειται για την όγδοη ιατρική παρέμβαση που υλοποιείται στον Δήμο Λεβαδέων και στην ΚΕΔΗΛ.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΛ. κ. Εμμανουήλ Τσεσμετζής ευχαρίστησε την ιατρική ομάδα και τη συντονίστρια του προγράμματος, κ. Ελένη Σωτηροπούλου για τη στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια και σημείωσε ότι μέσω του εμβολιασμού προστατεύεται η ατομική και δημόσια υγεία.  Επίσης, υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας με ευαισθησία στηρίζει κάθε προσπάθεια που καταβάλλεται για τη διασφάλιση μιας ήρεμης οικογενειακής ζωής στους πρόσφυγες για να καταφέρουν σταδιακά να ξεπεράσουν τις τραυματικές εμπειρίες του πολέμου και τις κακουχίες που βιώσαν έως ότου φθάσουν στη χώρα μας. 

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου