30/3/20

Τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λιβαδειάς λειτορυγεί στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας


Εθελοντική αιμοδοσία - ΠΑΤΡΙΣ

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Διοικητηρίου της Π.Ε Βοιωτίας λειτουργεί από την Δευτέρα 23 Μαρτίου, το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λιβαδειάς.

Η μεταφορά έγινε για να διευκολυνθούν όσοι θέλουν να δώσουν αίμα χωρίς να  έρθουν σε επαφή με το Νοσοκομείο.
Προστασία που κρίνεται αναγκαία για νοσοκομείο και εθελοντές.
Οι ώρες λειτουργίας θα είναι  Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:30π.μ – 14:00μ.μ. και κάθε Τρίτη απόγευμα από τις 18:00μ.μ – 19:30μ.μ.
Εξαιρούνται τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες. Τηλέφωνα επικοινωνίας  22610 20059 και 22613 50415(τμήμα αιμοδοσίας ) και 22613 50414(τηλ. γιατρών).
Η συνέχιση αιμοδοσίας, είναι σημαντική ώστε να υπάρχει απόθεμα αίματος για όσους το έχουν ανάγκη.

«Δώστε αίμα! Δεν υπάρχει κίνδυνος λόγω του κορονοϊού!» τονίζει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) καθώς η εξάπλωση της επιδημίας, «έχει αναπόφευκτα επίπτωση στην προσέλευση αιμοδοτών και εν δυνάμει προκαλεί οξεία μείωση των αποθεμάτων αίματος».
«Καλούμε τους συμπολίτες μας να προσφέρουν αίμα. Προστατεύουμε όλους. Η Ζωή είναι ανεκτίμητη και θέλουμε να τη ζήσουμε. Είμαστε ψύχραιμοι και τηρούμε τις οδηγίες του Υπουργείο Υγείας και του ΕΟΔΥ. Πειθαρχούμε στα μέτρα και μένουμε σπίτι . Πειθαρχούμε στο αυτονόητο. Σε μια αίθουσα που ως τώρα ζούσαμε χαρούμενες μουσικές στιγμές, σήμερα καλούμαστε όλοι να προσέλθουμε και να δώσουμε αίμα , το οποίο είναι πολύτιμο. Σας καλούμε για αιμοδοσία, τηρώντας τα μέτρα προφύλαξης», τόνισαν  στις δηλώσεις τους”, τόνισαν η Αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά και ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας  Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακομήτρος.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου