30/3/20

Δημιουργική απασχόληση για τα νήπια μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας


Έκλεισε συμβολικά ο δήμος Θηβαίων σε ένδειξη συμπαράστασης στους ...

Στη δημιουργική απασχόληση των νηπίων έστρεψε το ενδιαφέρον του ο Δήμος Θηβαίων και ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας θέτοντας σε λειτουργία τη σελίδα paidikoistathmoithivas.blogspot.com.

Σκοπός της σελίδας είναι η δημιουργική απασχόληση νηπίων στο σπίτι, ειδικά για όσο διάστημα θα μείνουν κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί.
Στη σελίδα θα αναρτάται εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό υλικό από το εκπαιδευτικό προσωπικό των δημοτικών παιδικών σταθμών, όπως βίντεο, εργασίες, κατασκευές, παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες για το σπίτι, προς αξιοποίηση από τους ενδιαφερόμενους γονείς.

"Πρόκειται για μία αξιέπαινη ενέργεια του ΔΟΘ και του εκπαιδευτικού προσωπικού των παιδικών σταθμών μας, που ενθαρρύνει την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση στο σπίτι. Προτρέπω όλους τους γονείς να επισκεφτούν τη σελίδα και να αντλήσουν ωραίες ιδέες για δημιουργική απασχόληση των παιδιών στο σπίτι. Διανύουμε μία δύσκολη περίοδο και ευχόμαστε όλοι να έχει σύντομα αίσιο τέλος και θα έχει, να είστε σίγουροι”, σημείωσε ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου.
Και πρόσθεσε: “Όμως ας δούμε και τη θετική πλευρά του «μένουμε σπίτι», γιατί είναι μία καλή ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά στα παιδιά μας, να παίξουμε μαζί, να γελάσουμε μαζί, να χαρούμε το κάθε λεπτό μαζί τους εποικοδομητικά, να ζήσουμε τις στιγμές που πολλές φορές μας στερεί η καθημερινότητα. Και οι εκπαιδευτικοί μας είναι πρόθυμοι να ενισχύσουν και εκπαιδευτικά αυτές τις στιγμές”.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου