1/3/21

Αλλαγές στο Δήμο Αλιάρτου - Θεσπιέων

 

Σε μετακινήσεις στελεχών σε θέσεις ευθύνης, προχώρησε ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων κος Ντασιώτης Γεώργιος. Συγκεκριμένα η Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κα Μπόγρη Ζαχαρούλα ,παρέδωσε στον κο Μπαμπούλα Λουκά, που αναλαμβάνει από σήμερα 1-3-2021, ενώ στην ίδια ανατέθηκε η άμισθη θέση της Εντεταλμένης Συμβούλου «Δράσεων Εξωστρέφειας και Προβολής Του Δήμου».

Ο Δήμαρχος μετά τη σύσκεψη που είχε με τα προαναφερόμενα στελέχη ,δήλωσε : «Βαδίζουμε προς τη λήξη της χειμερινής περιόδου και κρίθηκε σκόπιμο να υπάρξει η αλλαγή στο χαρτοφυλάκιο της Πολιτικής Προστασίας, δίνοντας χρόνο στο νέο Αντιδήμαρχο να προετοιμαστεί για τη θερινή. Ευχαριστώ την κα Μπόγρη η οποία με την πολύχρονη εμπειρία της στην αυτοδιοίκηση, είναι στην πρώτη γραμμή δίπλα μου, όλα αυτά τα χρόνια . Την ευχαριστώ ιδιαίτερα και για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων, που έγινε με υποδειγματικό τρόπο, αλλά κυρίως για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε στην περίοδο της εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων, κατά της διάδοσης του κορονοϊού, τόσο στην Κοινότητα Θεσπιών αρχικά, όσο και στο σύνολο του Δήμου στη συνέχεια. Αυτή την εμπειρία δεν την εγκαταλείπουμε και από σήμερα η Ζαχαρούλα  αναλαμβάνει την, άμισθη, κομβική θέση της Εντεταλμένης Συμβούλου «Δράσεων Εξωστρέφειας και Προβολής Του Δήμου», μέσα από την οποία θα αναδείξουμε πτυχές και δραστηριότητες του Δήμου μας.

Ταυτόχρονα καλωσορίζω το νέο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κο Λουκά Μπαμπούλα, έμπειρο στην αυτοδιοίκηση και του εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο τομέα που αναλαμβάνει, έχοντας φυσικά την αμέριστη στήριξη όλων και την προσωπική μου».

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου