10/5/22

Η «ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ» στην Άσκρη Βοιωτίας

Την Πέμπτη 5 Μαΐου οι νέοι και οι νέες, το προσωπικό και οι εθελόντριες του ΚΔΗΦ ΑμΕΑ «ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ», Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος, μετά από πρόσκληση του Αιδεσιμωτάτου Μιχαήλ Ευταξία, Εφημερίου του Ι. Ενοριακού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Άσκρης επισκέφτηκαν το όμορφο χωριό Άσκρη και τη γύρω περιοχή. Οι κυρίες Φωτεινή Μπεζαΐτη και Αρετή Γαλάνη, που είναι Μέλη του  Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, μαζί με την κα Ελένη Λυμπέρη, που είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθειά τους, οργάνωσαν μια εξαιρετική ημέρα για τους νέους και τις νέες της «ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ». 

    Μάλιστα, προσκάλεσαν στην Άσκρη τους μαθητές του Λυκείου Θεσπιών και η Διευθύντρια κα Φανή Χρήστου, αποδεχόμενη την πρόσκλησή τους,  ήρθε  μαζί με 28 μαθητές και συνοδούς καθηγητές την κα Σάγγου και τον κ. Κάτσαρο. Επισκέφθηκαν όλοι μαζί το Εξωκλήσι «Χριστός», όπου έγινε αρτοκλασία και αμέσως μετά τα παιδιά, αφού γνωρίστηκαν μεταξύ τους, έπαιξαν και απόλαυσαν τα κεράσματα που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες. Αργότερα το μεσημέρι όλοι μαζί επισκέφτηκαν τη λίμνη Μουσών, όπου και γευμάτισαν. 

   Η Διεύθυνση και τα παιδιά του Κέντρου θα ήθελαν μέσω αυτού του δημοσιεύματος να εκφράσουν ευχαριστίες σε όσους  συνέβαλαν στην όμορφη αυτή εξόρμηση  με την ευχή να επαναληφθεί και στο μέλλον. 

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου