1/3/22

6ο MaskaRun Ορχομενού Άνοιξαν οι εγγραφές

Που αλλού… στο 6ο MaskaRun Ορχομενού, εκεί οδηγούν οι δρόμοι στις 6 Μαρτίου 2022. Στην ιστορική πόλη της Βοιωτίας όπου θα πραγματοποιηθεί αυτός ο μοναδικός και πρωτότυπος αγώνας δρόμου που δεν έχει νικητές και ηττημένους, αρκεί να είσαι στη γραμμή εκκίνησης για να κερδίσεις! 


Νίκη είναι η συμμετοχή, που σου δίνει το εισιτήριο στη χαρά, στην άθληση, εκεί όπου θα συναντήσεις χαρούμενα πρόσωπα, γιορτινή ατμόσφαιρα, θετική διάθεση, μουσική, χορό, και πολίτες κάθε ηλικίας να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή που τους προσφέρει το MaskaRun Ορχομενού.

Έφτασε η ώρα! Πολίτες κάθε ηλικίας θα βγουν στους δρόμους της ιστορικής και φιλόξενης πόλης της Βοιωτίας δηλώνοντας παρών σε αυτή την πρωτότυπη, ξεχωριστή και μοναδική εκδήλωση, το MaskaRun, που  ξεκίνησε το 2016 από τον Ορχομενό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή σου συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.MaskaRun.gr, ενώ όπως έκαναν γνωστό οι διοργανωτές θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος στα μπλουζάκια.

Ακόμη όμως και αν εξαντληθεί το δωρεάν υλικό μπορείτε να συμμετάσχετε, δωρεάν, σύμφωνα με την προκήρυξη με δική σας αμφίεση που θα είναι σε καρναβαλικό κλίμα ή φορώντας το t-Shirt μπλουζάκι προηγούμενων διοργανώσεων δίνοντας το δικός σας χρώμα στην πολύχρωμη αυτή εκδήλωση. (Πληροφορίες 6934516121 και asopichos@gmail.com)

Περισσότερες πληροφορίες: www.MaskaRun.gr – FB - # MaskaRun

Οι "χαρταετοί" του Μίκη Θεοδωράκη αποτελούν το "μουσικό χαλί", τιμή στη μνήμη του μεγάλου Έλληνα Μουσικοσυνθέτη που έφυγε από κοντά μας στις 21 Σεπτεμβρίου 2021.  

Tαιριάζει απόλυτα με το MaskaRun που παραπέμπει σε κίνηση, ρυθμού αποκριάς και το παιχνίδισμα με τον άνεμο των χαρταετών της Καθαρής Δευτέρας.

Το ηχητικό είναι σε επιμέλεια και προσφορά του ραδιοφωνικού σταθμού SIRIOS FM 95,8 ενώ η επιμέλεια των εικόνων έγινε από το asopichos.gr. 


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου