20/9/21

Με επιτυχία το 4ο Natural Ability Football Event στη Λάρισα

Μετά την Κρήτη, την Ηλιούπολη και την Πάτρα, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Νatural Ability Football», συνέχισε τον Σεπτέμβριο την δραστηριότητά του στη Λάρισα όπου σε ένα ποδοσφαιρικό διήμερο με μεγάλη συμμετοχή είδε νεαρούς ποδοσφαιριστές διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών. Το Naturalability.eu είναι ένας μοναδικός ιστότοπος στην Ελλάδα, ο οποίος αξιολογεί και προωθεί νέους ποδοσφαιριστές με ειδικές σωματικές ικανότητες, ηλικίας 11-18 ετών από όλο τον κόσμο. Και όσο και αν φαίνεται απίστευτο τα δοκιμαστικά είναι ελεύθερα και δωρεάν!!!


Το «4ο Natural Ability Football Event» πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων ενώ την υγειονομική κάλυψη είχε η ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας.

Τα δοκιμαστικά έγιναν το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 στο γήπεδο ποδοσφαίρου Δ. Κουκουλίτσιος - Δ. Μουσιάρης με την συμμετοχή αθλητών ηλικίας 10 έως 21 ετών.

Στις προθέσεις των στελεχών του «Νatural Ability Football» είναι η διεξαγωγή δοκιμαστικών και σε άλλες περιοχές και ελπίζουμε στο άμεσο μέλλον να προχωρήσουν σε μια εξίσου επιτυχημένη διοργάνωση στη Βοιωτία και τη Στερεά Ελλάδα.

Η ιδέα της δημιουργίας naturalability.eu προέκυψε από την πολυετή συμμετοχή των συντελεστών του στις αναπτυξιακές εποχές, ως προπονητές, εντοπίζοντας σημαντικές αδυναμίες στην ανάπτυξη και εμφάνιση παικτών με φυσικές ικανότητες, όπως έλλειψη κινήτρων και φιλοδοξίας.

Σε αυτό το πλαίσιο όπως αναφέρουν τα στελέχη του θεώρησαν απαραίτητο να δημιουργήσουν έναν «χώρο» ευκαιριών, δίνοντας σε αυτά τα παιδιά μεγαλύτερες πιθανότητες στο όνειρο!

Ο στόχος του naturalability.eu είναι να είναι ο σύνδεσμος μεταξύ της «ανάπτυξης» και της «εξέλιξης» ενός μελλοντικού ποδοσφαιριστή.

Γι ‘αυτό ψάχνουν για παιδιά με «φυσική ικανότητα», δίνοντάς τους τον «χώρο» για να προωθηθούν, και στη συνέχεια να αξιολογηθούν από τεχνικά στελέχη μεγάλων ακαδημιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με διαφορετικές ποδοσφαιρικές προσεγγίσεις και φιλοσοφίες.


«Οι ποδοσφαιρικές ομάδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο για την αξιολόγηση των παιδιών, όπου μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος που έχουμε δημιουργήσει, θα μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε αυτά. Η προώθηση των παιδιών γίνεται πάντα με την άδεια των γονέων τους, και για οποιαδήποτε άλλη ενέργεια, έχουμε πάντα την υποστήριξη των ομάδων τους», σημειώνει το «Νatural Ability Football».

Και τα στελέχη του προσθέτουν: «Το κύριο μέλημά μας είναι να έχουμε μια υγιή σχέση με τα παιδιά και τις οικογένειές τους, με βάση την ειλικρίνεια και τη συνεργασία, για να μετατρέψουμε το όνειρό τους σε πραγματικότητα!».  

Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για το Natural Ability μπορεί να επισκεφθεί την ηλεκτρονική διεύθυνση www.naturalability.eu




ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου