5/5/21

Μήνυμα για στήρηξη της τοπικής αγοράς από τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Κ. Καραγιάννη

Οι Άγιες και γιορτινές ημέρες πάντα δημιουργούν συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας απέναντι σε κάθε αντιξοότητα και δυσκολία. 


Συναισθήματα που όπως τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΣΕ Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Κωνσταντίνος Καραγιάννης, συνοδεύουν την ανθρώπινη διάθεση για κατανάλωση, αναψυχή και ψυχαγωγία. Ιδιαίτερα, αυτό γίνεται περισσότερο έντονο λόγω της επανέναρξης πολλών οικονομικών δραστηριοτήτων που μέχρι σήμερα παρέμεναν σε αναστολή. 

“Οι επιχειρήσεις των τοπικών αγορών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας εφαρμόζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι έτοιμες να υποδεχθούν το καταναλωτικό κοινό και να εκπληρώσουν κάθε επιθυμία του προσφέροντας πλειάδα προϊόντων σε προσιτές τιμές και υψηλή ποιότητα. 

Κάθε ευρώ που δαπανάται στην τοπική αγορά, δρα πολλαπλασιαστικά δημιουργώντας θετικά οφέλη στον τομέα της απασχόλησης, στη βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, στην ίδια την επιχειρηματικότητα”, σημείωσε ο κ. Καραγιάννης. 

Και συμπλήρωσε: “Κάθε ευρώ που δαπανάται στην τοπική αγορά, δείχνει την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση των καταναλωτών απέναντι σε αυτούς που ενδεχομένως επλήγησαν περισσότερο από την υγειονομική κρίση και στάθηκαν ακλόνητοι με περίσσεια υπομονής και ψυχής στο επιχειρηματικό τους μετερίζι, προσδοκώντας την επόμενη ημέρα της κανονικότητας”. 

Καταλήγοντας και με το σύνθημα “Στηρίζω την τοπική αγορά, στηρίζω τον τόπο μου, στηρίζω το σπίτι μου” υπογράμμισε: “Οφείλουμε λοιπόν, όλοι εμείς, να τους στηρίξουμε όπως και αυτοί μας στηρίζουν τόσα χρόνια προσφέροντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με αγάπη και επαγγελματισμό”. 

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου