5/5/21

Levadia Virtual challenge RUN & BIKE

 

Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς, διοργανώνει τον αγώνα virtual  με την ονομασία: Levadia virtual challenge run & bike με τη στήριξη του Αλουμινίου της Ελλάδος της εταιρίας MYTILINEOS.


Ο αγώνας που περιλαμβάνει Run 120 χλμ.και Bike 230 χλμ. θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα 10/05/2021 έως  Κυριακή 13/06/2021 (35 ημέρες), με τρέξιμο, περπάτημα και ποδήλατο, “όπου και αν βρισκόμαστε σε οποιαδήποτε πόλη”.

“Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στο δρομικό κοινό της περιοχής μας και όχι μόνο τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε μία αθλητική διοργάνωση η  οποία θα τονώσει την ψυχολογία τη δύσκολη αυτή περίοδο, κάνοντας τον αθλητισμό μέρος της καθημερινότητας και να δώσουμε τη χαρά της συμμετοχής και της επιβράβευσης σε όλους τους συμμετέχοντες την εποχή αυτή που δεν υπάρχουν αγωνιστικές δραστηριότητες εξαιτίας της επιδημιολογικής κατάσταση της χώρας”, σημειώνουν οι διοργανωτές.


Πρόκειται για μία εκδήλωση στην οποία μπορεί κάποιος να επιλέξει  τρέξιμο, περπάτημα ή  ποδήλατο, θα το δηλώσει κατά την εγγραφή του και θα τα κάνει σε οποιαδήποτε τοποθεσία, με οποιοδήποτε ρυθμό,  οποιαδήποτε μέρα μεταξύ του διαστήματος που εξελίσσεται ο αγώνας αυτός. 

Το Livadia virtual challenge run and bike είναι ατομικό, πρόκειται για μια προσωπική προσπάθεια με παράλληλη συμμετοχή σε ένα αγώνα, δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα βραβεύεται η προσπάθεια και όχι η επίδοση, καθώς τα χιλιόμετρα θα εκτελούνται με διαφορετικές συνθήκες που θα ορίζει ο συμμετέχων .

Δεν θα γίνονται δεκτές ενστάσεις και η οργανωτική επιτροπή θα βασίζεται στα δεδομένα που θα αποστέλλουν οι αθλητές κρίνοντας ότι το κίνητρο για άθληση και συμμετοχή δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.

Ο κάθε συμμετέχων, από την ημερομηνία λήξης των εγγραφών 09/05/2021 και την καταβολή των 5 ευρώ που ορίζεται το κόστος συμμετοχής, έχει στη διάθεσή του 35 ημέρες να διανύσει την απόσταση των 120 km.

Αφού καταγράψει τις δραστηριότητες σε εφαρμογή κινητού ή ρολογιού που υποστηρίζουν GPS πρέπει να αποστείλει τα δεδομένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση akolivadias@gmail.com ώστε να αξιολογηθούν και να παραλάβει  τα δώρα  ολοκλήρωσης της αποστολής. 

Οι συμμετέχοντες που βρίσκονται εκτός του  Νομού, θα επιβαρυνθούν με τα έξοδα αποστολής.

Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 9 Μαΐου 2021 ώρα 22.00  

Οι εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής: 

https://forms.gle/y1BUYw7FwRsQ9gZM8 

Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ και περιλαμβάνει βαρύτιμο μετάλλιο και πανέμορφο buff.

Η δήλωση συμμετοχής θεωρείται έγκαιρη, μετά την καταβολή του κόστους συμμετοχής,  στους παρακάτω λογαριασμούς του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς.

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος 

Αριθμός Λογαριασμού : 398/480212-81

IBAN : GR790-110-398-00000-398-48021281

Δικαιούχος : Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς

 Τράπεζα Πειραιώς:

IBAN: GR9801712800006280010184813

Δικαιούχος:Ακριδόπουλος Αναστάσιος (Ταμίας συλλόγου)

Σε κατάθεση από άλλη τράπεζα τα τραπεζικά έξοδα καλύπτονται από τον καταθέτη.

ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου