5/5/21

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, της ΚΝΕ και του ΠΑΜΕ το Σάββατο 1η Μάη κατέθεσε στεφάνι στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Λιβαδειά

Το Σάββατο 1η Μάη αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τιμώντας τους αγώνες και τις θυσίες της εργατικής τάξης κατέθεσε στεφάνι στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Λιβαδειά δίνοντας παράλληλα “όρκο συνέχειας μέχρι την δικαίωση του αγώνα τους”.

"Η Πρωτομαγιά είναι μέρα αγώνα και μνήμης, μέρα τιμής για την εργατική τάξη, για την προσφορά της στην κοινωνική πρόοδο, στην πάλη για μια νέα κοινωνία, τη σοσιαλιστική - κομμουνιστική", σημείωσαν μεταξυ άλλων.

Και πρόσθεσαν: "Στο δρόμο των εργατών του Σικάγο του 1886. Στο δρόμο των εργατών της Θεσσαλονίκης το Μάη του 1936. Στο δρόμο των 200 κομμουνιστών που εκτελέστηκαν στην Καισαριανή από τους ναζί την Πρωτομαγιά του 1944.

Το ΚΚΕ δίνει το χέρι του στους εργάτες και τις εργάτριες, ιδιαίτερα στους εργαζόμενους στο χώρο της Υγείας, στους νέους εργαζόμενους και εργαζόμενες, στους μετανάστες και πρόσφυγες, στους ανέργους.

Τώρα περισσότερο από ποτέ!

Η 1η Μάη έρχεται από το παρελθόν αλλά δείχνει το δρόμο για το μέλλον!

Το βαρύ της φορτίο βρίσκει δικαίωση στις καθημερινές μάχες των εργαζομένων και του λαού για το δικό τους δίκιο, στη μεγάλη υπόθεση του αγώνα για την κατάργηση της μισθωτής σκλαβιάς", τόνισαν και υπογράμμισαν ότι ο "Σοσιαλισμός είναι το μέλλον".

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου