17/11/20

Νέος δίαυλος επικοινωνίας της ΔΕΥΑΘ με τους πολίτες μέσα από το deyathivas.gr

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό τηςΔημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης Θήβας (ΔΕΥΑΘ) απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους δημότες να επισκεφθούν τον επίσημο δικτυακό τόπο https://www.deyathivas.gr 

“Με την ιστοσελίδα της Επιχείρησης σας προσφέρουμε ένα νέο δίαυλο επικοινωνίας, που διαρκώς θα εξελίσσεται. Με τη χρήση σύγχρονων εργαλείων και εφαρμογών, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αντλήσετε ένα πλήθος πληροφοριών για όλο το φάσμα της λειτουργίας μας, να επικοινωνήσετε μαζί μας αλλά και να προβείτε σε πολλές καθημερινές συναλλαγές από την άνεση του σπιτιού σας.

Η ΔΕΥΑΘ στη διάρκεια της λειτουργίας της έχει συμβάλει καθοριστικά στην τοπική ανάπτυξη, την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος, με παρακαταθήκη τον κοινωφελή και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα της, τη μακρά ιστορική της διαδρομή και την προσήλωσή της στην αποστολή της για παροχή ποσοτικά επαρκούς και ποιοτικά κατάλληλου νερού στους πολίτες και για αποτελεσματική και ασφαλή συλλογή, επεξεργασία και διάθεση των λυμάτων”, σημειώνει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ Κώστας Βόλης.

Και προσθέτει: “Σας διαβεβαιώνουμε πως μέσα από το συνεχή προγραμματισμό νέων έργων για την αναβάθμιση των δικτύων, των εγκαταστάσεων και της υλικοτεχνικής της υποδομής, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες στον πολίτη του Δήμου Θηβαίων με γνώμονα τη διαφάνεια, την ποιότητα, την αειφορία και την βιώσιμη χρήση του ύδατος με απόλυτο σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος. Αγαπητοί συνδημότες, σας καλούμε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες που αυτή προσφέρει. Καλή περιήγηση.”.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας οι δημότες μπορούν να καλέσουν στο 2262022547.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου