21/11/20

9.078.359 ευρώ για την ενίσχυση Μεσαίων Επιχειρήσεων στη Στερεά

O Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός υπέγραψε την ένταξη 12 πράξεων ενίσχυσης επιχειρήσεων για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό τους, συνολικού προϋπολογισμού 9.078.359 ευρώ. 

Οι πράξεις συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και Εθνικούς Πόρους, στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Ενίσχυση Μεσαίων Επιχειρήσεων στη Στερεά Ελλάδα για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό τους» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» και αφορούν σε νέες εγκαταστάσεις, επέκταση της δυναμικότητας,  καθώς και αλλαγή του συνόλου της παραγωγικής διαδικασίας σε υφιστάμενη εγκατάσταση. 

Οι ενισχυόμενες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στους τομείς της Μεταποίησης, του Τουρισμού και της Παροχής Υπηρεσιών. 

«Στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συνεχίζουμε να ενισχύουμε την Επιχειρηματικότητα, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο πολιτικών, υποδομών και ενισχύσεων. 

Με το νέο αυτό πρόγραμμα στοχεύουμε στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεών μας στην εγχώρια και διεθνή αγορά.  

Θέλουμε κάθε ευρώ δημόσιας δαπάνης να πολλαπλασιάζεται και να διαχέεται στην Περιφερειακή μας Οικονομία και τους πολίτες», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου