6/10/20

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Φανής Παπαθωμά με τους Εμπορικούς Συλλόγους

 

Η Αντιπεριφερειάρχης  Π. Ε.  Βοιωτίας  κ. Φανή Παπαθωμά, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων προστασίας,  πραγματοποίησε συνάντηση στο γραφείο της την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου με τους Εμπορικούς Συλλόγους του νομού.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους των  Εμπορικών Συλλόγων, Λιβαδειάς, ο Πρόεδρος  κ. Ζησιμόπουλος Θοδωρής  και ο γραμματέας  κ. Νίκας Ανάργυρος, Θήβας ο Πρόεδρος κ. Σαμιώτης Τάσος και ο Αντιπρόεδρος κ. Γκέλης Βασίλης, Αλιάρτου, ο Πρόεδρος κ. Θεοδωρογιάννης Ταξιάρχης και ο Αντιπρόεδρος κ. Κολοβός Ηλίας, Ορχομενού ο Πρόεδρος κ. Κιαλιός Ιωάννης και η Γραμ/ας κ. Παναγιωτίδη Ιωάννα, Σχηματαρίου, ο Πρόεδρος κ. Τελκής Ταξιάρχης και η Δ/νση Ανάπτυξης  της Π.Ε. Βοιωτίας.

Υπήρξε ενημέρωση από την πλευρά της Περιφέρειας για τον τρόπο λειτουργίας των Εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές.

Είναι δεδομένο ότι τα εμπορικά καταστήματα σύμφωνα με το νόμο  4177/2013 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει λειτουργούν εφτά Κυριακές το χρόνο, εκτός από τα εμπορικά του Δήμου Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας και Δηλεσίου που ισχύει το τουριστικό ωράριο, και των εμπορικών καταστημάτων των Δήμων Ορχομενού και Αλιάρτου οι οποίοι μετά από εισήγησή τους καθώς και  των συλλόγων τους, λειτουργούν την περίοδο των παζαριών τους.

«Ενημερώσαμε σήμερα για άλλη μια φορά τους Εμπορικούς μας Συλλόγους και ανταλλάξαμε απόψεις σχετικά με το ωράριο λειτουργίας και την  ορθή του χρήση. Οι υπηρεσίες της Π. Ε. Βοιωτίας θα συνεχίσουν να πραγματοποιούν ελέγχους σε όλο το νομό.

Δεν υπάρχουν πολίτες πρώτης  και δεύτερης  κατηγορίας. Μπροστά στο νόμο είμαστε όλοι ίσοι.

Η σημερινή συνάντησή μας έλαβε χώρα μέσα σε κλίμα αλληλοκατανόησης και βεβαίως θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε άριστη συνεργασία με τους Εμπορικούς  μας Συλλόγους  για το καλό των καταστημάτων καθώς και των εργαζομένων του Νομού Βοιωτίας» τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου