7/10/20

Μάσκες και αντισηπτικά στα γηροκομεία και στο ΚΔΗΦ ΑΜΕΑ από τον Δήμο Θηβαίων

Υγειονομικό υλικό διένειμε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, εν όψει και της Παγκόσμιας Ημέρας για την Τρίτη Ηλικία (1η Οκτωβρίου) καθώς και στο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ  της Θήβας. 

Ειδικότερα, ο κ. Δήμαρχος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Θηβαίων κ. Γιώργο Παπασπύρου επισκέφτηκαν τα γηροκομεία «Αγ. Αθανάσιος», «ΟΧΕΚ» και «Διακονία Αγάπης» και το ΚΔΗΦ ΑμεΑ των Αγίων Αναργύρων και παρέδωσαν στους υπεύθυνους επιτραπέζιες αντισηπτικές συσκευασίες και μάσκες μίας χρήσης για την προστασία των ωφελούμενων και του προσωπικού που απασχολείται στις εν λόγω κοινωνικές δομές. 

Σε δηλώσεις του ο κ. Δήμαρχος επεσήμανε ότι : «Η προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού μας και δη των ηλικιωμένων και των ατόμων με αναπηρία καθώς και των εργαζομένων  που τους φροντίζουν είναι στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων μας, στη μάχη που συνεχίζουμε να δίνουμε σε πρώτη γραμμή για την αναχαίτιση του κορωνοϊού. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μεριμνούμε και εκφράζουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας  μέχρι να βγούμε νικητές».

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου