6/10/20

Νέος αντιδήμαρχος Ορχομενού ο Γρ. Ξηρογιάννης. Τέλος στην συνεργασία της παράταξης “Δύναμη Ανατροπής”

Η Δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη, όρισε    νέο αντιδήμαρχο στη διοίκηση του Δήμου τον Γρηγόρη Ξηρογιάννη προχωρώντας παράλληλα σε αλλαγές αρμοδιοτήτων,  με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την εκλογή της.

Με αφορμή στις αλλαγές που προβλέπει ο νόμος για τις επιτελικές θέσεις του Δήμου η Δήμαρχος  Βούλα Καράλη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω το σύνολο των συναδέλφων που άσκησαν από θέσεις ευθύνης τα καθήκοντά τους με ευσυνειδησία και ιδιαίτερα τον επικεφαλής της παράταξης " Δύναμη Ανατροπής"  κ. Πρόδρομο  Εμμανουηλίδη.

Παραμένει κοινός στόχος όλων και εργαζόμαστε στην κατεύθυνση αλλαγής της πορείας του Δήμου, με όρους διαφάνειας εντιμότητας και αποφασιστικότητας." 

Τέλος στην συνεργασία της  παράταξης “Δύναμη Ανατροπής” 

Με την ολοκλήρωση του πρώτου έτους λειτουργίας του Δήμου Ορχομενού υπό νέα δημοτική αρχή και αποτιμώντας την εμπειρία της παρουσίας στη λειτουργία του Δήμου, τόσο από την πλευρά του Αντιδημάρχου τεχνικών έργων, ρόλος που ανετέθη στον επικεφαλής του συνδυασμού  Πολιτικό Μηχανικό, Πρόδρομο Εμμανουηλίδη, όσο και από την πλευρά της συμμετοχής στα Δημοτικά συμβούλια και τις επιτροπές του Δήμου, η δημοτική κίνηση «Δύναμη Ανατροπής» έκανε γνωστό οτι διακόπτει τη συνεργασία της με τη παρούσα δημοτική αρχή.

“Παρά την αρχική επιθυμία και των δύο πλευρών για συνεργασία – παρατηρήθηκαν στην πορεία σημαντικές διαφορές τόσο ως προς την αντίληψη του σχεδιασμού, προγραμματισμού και κατασκευής των τεχνικών έργων του Δήμου, όσο και ως προς τη γενικότερη φιλοσοφία διαχείρισης θεμάτων σχετικών με τη λειτουργία και διοίκηση του Δήμου Ορχομενού”, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Συνδυασμός.

Και καταλήγει: “Παρά την απόφασή μας για διακοπή της συνεργασίας μας, δεσμευόμαστε πως θα πορευτούμε χωρίς προκαταλήψεις, αλλά με σοβαρότητα, ειλικρίνεια, ανιδιοτέλεια και υπεύθυνη πολιτική στάση, πάντα με στόχο την αναβάθμιση του Δήμου μας”. 


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου