26/9/20

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, σας προσκαλεί στην εκδήλωση διαδικτυακών επιχειρηματικών συναντήσεων eMariMatch 2020

Στις 29 και 30 Οκτωβρίου 2020 θα λάβει χώρα, η σημαντική εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων eMariMatch 2020. Οι επιχειρηματικές συναντήσεις που απευθύνονται σε επιχειρήσεις, συνεργατικούς σχηματισμούς (clusters) και ερευνητικούς φορείς, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον ναυτιλιακό τομέα θα διεξαχθούν διαδικτυακά, στο πλαίσιο του θεσμού Posidonia Web Forums Week. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν τους κατάλληλους εταίρους για διεθνή συνεργασία, σε επιχειρηματικό, τεχνολογικό και ερευνητικό επίπεδο.

Η εκδήλωση eMariMatch 2020 διοργανώνεται από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), συντονιστή του δικτύου Enterprise Europe Network - Hellas, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών και με την υποστήριξη της ομάδας «Maritime Industry & Services» του δικτύου Enterprise Europe Network.

Η επικοινωνία κατά τη διάρκεια των συναντήσεων θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Ποιος μπορεί να δηλώσει συμμετοχή

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις, συνεργατικούς σχηματισμούς (clusters) και ερευνητικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στον ναυτιλιακό τομέα και αναζητούν συνεργασίες στα παρακάτω αντικείμενα:

• Ναυπηγική / Τεχνολογίες και εξοπλισμός ναυπηγείων

• Εφοδιαστική εμπορευματικών μεταφορών (transport logistics) /Λιμάνια

• Περιβαλλοντικά βιώσιμη ναυτιλία / Πράσινα λιμάνια

• Ηλεκτρονικά συστήματα, συστήματα επικοινωνίας & πλοήγησης

• Μηχανικά και βοηθητικά συστήματα

• Θαλάσσια αθλήματα, σκάφη αναψυχής & τουρισμός

• Ναυτιλιακές υπηρεσίες

• Υπηρεσίες / Τεχνολογίες για ασφάλεια & προστασία στη θάλασσα

• Θαλάσσια έρευνα, ανάπτυξη & καινοτομία

• Θαλάσσια βιο-οικονομία

Διαδικασία συμμετοχής

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν καλούνται να εγγραφούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα  https://emarimatch-2020.b2match.io/ και να υποβάλουν ένα προφίλ που θα είναι διαθέσιμο στην ενότητα «marketplace». 

Τα προφίλ θα δημοσιευθούν σε ηλεκτρονικό κατάλογο και θα αποτελέσουν τη βάση για τη διοργάνωση συναντήσεων με δυνητικούς συνεργάτες. Κάθε συμμετέχων θα λάβει το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων πριν την εκδήλωση.

Καταληκτικές ημερομηνίες

22 Οκτωβρίου 2020: Εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και υποβολή του προφίλ του οργανισμού

21 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου 2020: Επιλογή και προγραμματισμός των διμερών επιχειρηματικών συναντήσεων από τους εγγεγραμμένους οργανισμούς μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη κα Στέλλα Βαϊνά, Υπεύθυνη Enterprise Europe Network του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,  svaina@sbtse.gr,  2421029407-8.


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου